Imala je 120 kg sve dok nije probala TRIK SA KAŠIČICOM: Smršala je 54 kg i postala MODEL, a kada vidite kako sada izgleda ZANEMEĆETE! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/mathildehbroberg

KONAČNO ZADOVOLJNA

Imala je 120 kg sve dok nije probala TRIK SA KAŠIČICOM: Smršala je 54 kg i postala MODEL, a kada vidite kako sada izgleda ZANEMEĆETE! (FOTO)

Brodbergova koja je u jednom trenutku konzumirala zapanjujućih 3.500 kalorija dnevno seća se da su je izbacili sa rolerkostera jer je bila preteška

Objavljeno:

Matilda Brodberg iz Arhusa imala je 121 kilogram i indeks telesne mase koji ju je svrstavao u kategoriju ekstremno gojaznih osoba.

Zadivljujuće vitka Dankinja sad radi kao model i fitnes trener nakon što se otarasila viška kilograma. Uspela je tako što se otarasila brze hrane i što je obroke jela kašiciom.

"Pre sam jela na tone čipsa, čokolade, slatkiša, nudli i brze hrane između obroka. Bila sam debeljuca do 16. godine", rekla je Matilda. Kaže da je za njen uspeh najviše zaslužan trik kojim je obmanjivala telo da se brže oseća sito tako što je jela kašičicom i svela porcije na količinu koja može da joj stane u šaku.

Brodbergova koja je u jednom trenutku konzumirala zapanjujućih 3.500 kalorija dnevno seća se da su je izbacili sa rolerkostera jer je bila preteška.

Konačnu odluku da promeni ishranu donela je nakon što je videla neuglednu fotku sebe na školskoj predstavi.

"Tek tad sam shvatila kolika sam zapravo. Znala sam da nema šanse sa takvim izgledom da upišem koledž jer bi mi život postao noćna mora", kaže Matilda.

Nakon što je oslabila fantastičnih 54 kilograma suočila se sa novim izazovom - viškom otromboljene kože.

Srećom, vlada Danske joj je dala 10.000 dolara za zatezanje stomaka, a trenutno ima 67 kilograma.

"Pre operacije osećala sam se kao zarobljenik u telu koje nije zaista bilo moje. Otkad nema viška kože osećam kao da sam se transformisala u pravu sebe", kaže Matilda.

"Osim što je postala super zgodni model koji se slika za kataloge, veliku prednost gubitka kilograma Matilda vidi i u deljenju korpi momcima koji joj sad prilaze, a nekad su je najviše zadirkivali i maltretirali.- Odjednom sam im postala interesantna. Dosta njih sam odbila. Ako nisu mogli da me gledaju kad sam bila ogromna, ne zaslužuju me ni sad", zaključuje Matilda.

Svima koji muče muku sa kilogramima Matilda je na ličnom primeru pokazala da je uz malo dobre volje sve moguće. Treba samo biti istrajan, a za dovitljivost može i njen slučaj da posluži, ako već ništa drugo ne daje rezultate.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.