BRAČNI PAR IMA NEOBIČAN ZAHTEV: Nude 2.500 dolara za jedan POSLIĆ, ali niko ne pristaje da ga obavi!
Foto: Reuter

neobično

BRAČNI PAR IMA NEOBIČAN ZAHTEV: Nude 2.500 dolara za jedan POSLIĆ, ali niko ne pristaje da ga obavi!

Ovaj par zapeo je sa jednom "sitnicom" koja bi im trebala osigurati uspomenu za budućnost

Objavljeno:

Svi mladenci žele da im dan venčanja prođe onako kako su zamislili, a mnogi ne žale vremena ni truda da pronađu rešenje za sve ideje koji će njihov poseban dan učiniti još posebnijim.

Ovaj par je malo zapeo s jednom “sitnicom” koja bi im trebala osigurati uspomene za budućnost. Naime, iako su zaručeni još od 2016., a venčanje bi se trebalo održati u septembru ove godine, nisu uspeli pronaći snimatelja voljnog zabeležiti njihovu prvu bračnu noć.

Na internetskoj stranici bark.com objavili su oglas u kojem navode da su za tu uslugu spremni izdvojiti 2.500 dolara. Naveli su i svoje poteškoće u pronalasku prve osobe.

- Još od zaruka, složili smo se kako želimo da netko snimi našu prvu bračnu noć, no do sad nismo uspeli pronaći nekog ko bi pristao i osećao se ugodno u toj situaciji. Prvo smo pitali snimatelja koji će snimati naše venčanje, no on je rekao da nikad nije radio tako nešto i da mu je to neugodno - napisali su oni.

Objasnili su da bi snimanje trebalo početi oko jedan iza ponoći i završiti u tri ujutro, no da se vreme može pomaknuti ovisno o trajanju proslave. Takođe su naglasili da žele profesionalno snimanje s osvetljenjem koje će se unapred postaviti u dvorani.

Bonus video:

Igor Ćuzović - Gostovanje na TV Prvoj

(Espreso.co.rs/Fokus)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.