OVO JE PRAVO ČUDO! Trudnica je izletela iz KAMIONA i POGINULA, a nekoliko metara od nje pronašli su tek rođenu bebu... ŽIVU! (VIDEO)
Foto: Youtube printscreen

NEVEROVATNO

OVO JE PRAVO ČUDO! Trudnica je izletela iz KAMIONA i POGINULA, a nekoliko metara od nje pronašli su tek rođenu bebu... ŽIVU! (VIDEO)

Trudnica u zadnjem stadijumu trudnoće bila je kamionu koji je prevozio drvene daske kada je vozač izgubio kontrolu nad vozilom

Objavljeno:

U jugoistočnom Brazilu dogodilo se pravo čudo - tek rođena beba preživela je stravičnu nesreću koja ju je skoro "iščupala" iz majčine utorbe.

Trudnica u zadnjem stadijumu trudnoće bila je kamionu koji je prevozio drvene daske kada je vozač izgubio kontrolu nad vozilom. Kamion se prevrnuo u blizini mesta Kajati, između Sao Paula i Kuritibe.

Usled nesreće, sirota trudnica izletela je iz kamiona, a daske koje su bile u kamionu su pale na nju i rasporile trbuh, a beba je izletela iz utrobe.

Šokirani lekari Hitne pomoći pronašli su mrtvu trudnicu ispod drvenih dasaka, a zatim su čuli bebin plač i ugledali novorođenče nekoliko metara udaljeno od majke. Devojčica nije imala niti jednu ogrebotinu, ali je pupčana vrpca bila strgana.

Beba je zdrava i trenutno je u bolnici na odeljenju intenzivne nege. Njena majka bila je u 39. nedelji trudnoće u trenutku pogibije i nije imala kod sebe nikakva dokumenta.

Policija i socijalne službe su u potrazi za članovima porodice. Ukoliko se ne pronađu, majka će biti pokopana neidentifikovana, a beba će biti poslana u sirotište, a zatim na proces usvajanja.

Pravo je čudo da je devojčica preživela, rekao je bolničar Elton Fernando Barbosa, koji je prvi stigao na mesto nesreće.

- Biću iskren. To je Božje delo. Nakon onoga što sam video, nemam pojma kako je uspela preživeti. Majka je bilo ispod nekoliko drvenih dasaka, bilo je vrlo emotivno - rekao je.

Bolničko osoblje dalo joj je ime Đovana što znači Bog je milostiv. Vozač Džonatan Fereira biće optužen za ubistvo iz nehata.

Lekarima Hitne pomoći je rekao da ženu ne poznaje i da joj je samo pružio prevoz.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.