ŽESTOKA TUČA DVE ŽENE U MEKDONALDSU: Mušterija je radnicu gađala ŠEJKOM u glavu, a tek onda je nastao HAOS! (VIDEO)
Foto: Youtube printscreen

kakav obračun!

ŽESTOKA TUČA DVE ŽENE U MEKDONALDSU: Mušterija je radnicu gađala ŠEJKOM u glavu, a tek onda je nastao HAOS! (VIDEO)

Žene su jedva razdvojene jedna od druge

Objavljeno:

Snimak brutalne tuče dve žene šokirao je internet.

Video ove divlje svađe u poznatom američkom lancu brze hrane objavljen je na Fejsbuku, ali tačno mesto i vreme gde i kad se dogodilo, nije poznato.

- Ovo se dogodilo u Mekdonaldsu. Gospođa je tražila da joj se čaša napuni besplatnim sokom, a radnica je zatvorila aparat za sok i nije joj ga želela natočiti - stoji u objavi na Fejsbuku uz ovaj video.

Na snimku se može videti kako žena baca radnici šejk u glavu, nakon čega ova gubi strpljenje i kreće u brutalan fizički obračun. Mušterija je radnicu u jednom trenutku udarila tacnom u glavu, a kasnije je na nju čak podignula i stolicu.

Žene su jedva razdvojene jedna od druge, a u smirivanju strasti učestvovali su i ostali radnici restorana, kao i mušterije koje su se našle u blizini.

Osim fizičkog nasilja, dominiralo je i ono verbalno jer se čulo kako psuju jedna na drugu. Radnica je u jednom trenutku rekla:

- Moja mama nije mrtva, poštuj moju mamu - iako nije jasno na što se tačno referira.

U jednom trenutku, nakon još nekoliko uvredljivih riječi, ali napokon bez udaraca, dve žene su se nekako smirile i situacija je napokon dovedena pod kontrolu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.