IZVIRILA JE IZ AUTA I POKAZALA GOLE GRUDI: Sad je zbog ovoga traži CELA DRŽAVA! (FOTO)
Foto: Youtube/Printscreeen

zabavila se

IZVIRILA JE IZ AUTA I POKAZALA GOLE GRUDI: Sad je zbog ovoga traži CELA DRŽAVA! (FOTO)

Nacija je podeljena u vezi sa ovim događajem

Objavljeno:

Policija u Libanu je u potrazi je za ženom koja se popela kroz krovni prozor automobila i pokazala gole grudi na prometnom autoputu, što su snimili momci iz kola iza.

Žena je obnažila svoje atribute vozeći se po jedinom brzom putu u gradu Sidon, inače trećem po veličini u Libanu.

Libanske saobraćajnice često su poprište svakakvih gluposti, ali i ozbiljnih kršenja zakona jer policija gotovo da i ne kontroliše šta se dešava na putevima. Nestašluk sa golim grudima podelio je naciju. Dok jedni traže da se žena uhapsi, drugi u tome ne vide ništa više od bezopasne zafrkancije.

Među prvima je Ziad Akl, osnivač organizacije za sigurnost saobraćaja YASA, koji traži da policija privede sve uključene u ovu egzibiciju.

- Situacija na našim putevima je haotična, katastrofalna - rekao je za Mail Online.

- Policija mora da uloži značajne napore kako bi se poštovali zakoni o sigurnosti na putevima, a to ne uključuje samo kontrolu brzine na nekoliko saobraćajnica. Ovaj poslednji šou je protivzakonit i neetičan. Počinitelje treba kazniti, a paralelno s tim nužno je ozbiljnije sprovoditi saobraćajna pravila da se takve stvari više ne ponavljaju - istakao je.

S druge strane, mnogo je i onih koji su podržali nepoznatu ženu i njeno pravo da se izrazi u zemlji u kojoj se sve više ograničavaju slobode. Mnogi komentatori slučaja istakli su da policija lovi ženu zato što je pokazala grudi, dok puno teža dela prolaze nekažnjeno.

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.