CELA GRČKA TRAGA ZA OVIM BLIZNAKINJAMA! Otac je bio uveren da su na spasilačkom čamcu, a onda je otkriveno nešto što je svima POLJULJALO NADU!
Foto: The Smile of a Child

UŽASNE POSLEDICE POŽARA

CELA GRČKA TRAGA ZA OVIM BLIZNAKINJAMA! Otac je bio uveren da su na spasilačkom čamcu, a onda je otkriveno nešto što je svima POLJULJALO NADU!

Porodica je sodlučila da objavi fotografiju devojčica preko udruženja "Osmeh deteta" u nadi da će ih naći...

Objavljeno:

Stravični požari u Grčkoj odneli su mnogo žrtava , a sada cela zemlja traga za nestalima.

Među izgubljenima su i dve bliznakinje starosti devet godina, za koje je njihov otac rekao kako ih je na televiziji video spašene u ribarskom čamcu.

Ipak, devojčice se nigdje više nisu pojavile, a on i njegova supruga su od tada pretražili bolnice, policijske stanice, pa čak i mrtvačnice u potrazi za svojim ćerkama.

Otac Sofije i Vasiliki Filipopulou tvrdi da je video ćerke na čamcu s ostalim preživelima u jednoj televizijskoj reportaži o požarima, a dodaje i kako od tada nije dobio nikakve vesti o njima, kao ni o njihovom dedi i baki koji su ranije bili zajedno s devojčicama.

Po ovom pitanju oglasila se i grčka obalska straža, koja je za grčku podružnicu CNN-a poručila kako nema saznanja o devojčicama.

U ovaj slučaj se uključila i policija, koja je ispitala muškarca koji je vozio čamac na kojem su devojčice navodno viđene. Od njega su uzeli izjavu, a kako piše CNN Greece, na kraju je dokazano da djvojčice na tom čamcu koji je prikazan na TV-u nisu sestre Filipopoulou, nego ćerkei bračnog para koji je bio na tom čamcu.

Danas je objavljeno da su devojčice nestale, objavljena je njihova fotografija uz opis, a udruga Smile of the Child ("Osmeh deteta") , koja sarađuje s obalskom stražom i grčkim vlastima, poziva sve koji znaju bilo što o devojčicama da im se jave.

Porodica je stoga odlučila da objavi fotografiju devojčica preko udruženja "Osmeh deteta". To udruženje se bavi zaštitom prava dece i oformili su posebansajt u Grčkoj, posvećen pronalasku nestale dece.

Vasiliki Filipopolou ima zelene oči, smeđoplavu kosu, teži 20 kilograma i visoka je 113 centimetara. Poslednji put je viđena u majici boje fuksije, pink pantalonama i srebrnim sandalama.

Sofija Filipopoulou ima smeđozelene oči, smeđu kosu, teži 20 kilograma, visoka je 110 centimetara i poslednji put je viđena u pink majici, crvenim pantalonama i srebrnim sandalama.

Udruženje poziva sve koji imaju informacije o devojčicama da putem brojeva telefona navedenih na fotografiji kontaktiraju njih ili lokalne policijske stanice u Grčkoj.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.