Ovog psa je vlasnica OSTAVILA u kolima po PAKLENOJ VRUĆINI, a ono što je policija rekla sigurno će vas iznervirati! (FOTO)
Foto: Facebook

JADAN PAS

Ovog psa je vlasnica OSTAVILA u kolima po PAKLENOJ VRUĆINI, a ono što je policija rekla sigurno će vas iznervirati! (FOTO)

Temperatura u gradu bila je 29 stepeni, dok je u kolima bila znatno veća

Objavljeno:

Samanta Kler uslikala je pre nekoliko dana haskija koji je ostavljen na milost i nemilost u automobilu, dok je napolju bilo 29 stepeni Celzijusa, a u vozilu duplo veća temperatura.

- Ne znam kako je vlasnik mogao ovo da uradi jadnom psu. Prema aparatu za parkiranje, pas je bio zarobljen više od dva sata. Pozvala sam policiju i oni su ga spasili, a kada su se vlasnici vratili, rekli su da ne vide u čemu je problem. Vlasnici su odbili da odvedu psa veterinaru iako je vidno bio uznemiren što je toliko proveo u automobilu - napisala je Samanta Kler ispod fotografija koje je šerovala na svom Fejsbuk nalogu, a koje su prikupile na hiljade negativnih komentara upućenih vlasnici.

Temperatura je ovih dana u gradu Svindon u Engleskoj iznosila 29 stepeni Celzijusa, dok je u automobilu bila znatno veća.

- Ne preporučuje se da bilo koja životinja bude zaključana u automobilu kada su napolju ovako visoke temperature. Ako je spoljašnja temperatura oko 20 stepeni, u automobilu će biti duplo veća za samo sat vremena. Ako naiđete na ovakvu situaciju, obavezno pozovite policiju - rekao je portparol lokalne policije.

Bonus video

Mirko Lutovac, novi potparol Hitne pomoći priča za Espreso

(Espreso.co.rs/ Blic/ Metro.co.uk)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.