HOĆETE LI I POSLE OVOGA TRAŽITI IZGOVOR ZA NEUSPEH?! Kad vidite momka bez nogu i ruku kako TRENIRA, drugačije ćete gledati na život! (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram

SVAKA ČAST

HOĆETE LI I POSLE OVOGA TRAŽITI IZGOVOR ZA NEUSPEH?! Kad vidite momka bez nogu i ruku kako TRENIRA, drugačije ćete gledati na život! (FOTO)

S procentom mogućnosti preživljavanja od samo 30%, Nik je ipak uspeo dokazati da je jači od svega

Objavljeno:

Hanhartov sindrom je poremećaj popraćen različitim stepenima jezičnih oštećenja i nedostatkom udova. Nesreću da pati od tog poremećaja ima Nik Santonastaso (21), zvezda Jujtjuba i bodibilder.

S procentom mogućnosti preživljavanja od samo 30%, Nik je ipak uspeo dokazati da je jači od svega. Na Jutjubu je osvanuo snimak na kom Santonastaso podiže ogromnu gumu od 70 kilograma. On tvrdi da je jedna od tek 12 osoba koje su se rodile s tim poremećajem, a osam ih je preminulo.

Hrabri i marljivi Santonastaso redovito objavljuje fotografije i videozapise na svojim društvenim profilima i dobiva ogromnu podršku svojih pratitelja.

- Uprkos svom hendikepu, oduvek sam želeo biti model fitnesa, trener bodibildinga i motivacioni govornik. Trudim se da mi se želje i ostvare - kaže mladi Santonastaso, uzor mnogim bodibilderima širom sveta.

Slike i snimke ovog hrabrog mladića zaista retko koga mogu ostaviti ravnodušnim.

Bonus video

Ratko (73) je preživeo krvavi Božić u Kravicama, ovo je njegova ispovest!

(Espreso.co.rs/ Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.