DAJU PLATU OD 2.500 EVRA ZA PUTOVANJE SVETOM! Ovo zvuči kao POSAO IZ SNOVA, ali zaista postoji!
Foto: Profimedia

neverovatna šansa

DAJU PLATU OD 2.500 EVRA ZA PUTOVANJE SVETOM! Ovo zvuči kao POSAO IZ SNOVA, ali zaista postoji!

Evo gde možete da se prijavite

Objavljeno: 14:55h

Putujete celim svetom, i za to vam neko plaća - ovo zaista zvuči kao posao iz snova, ali je veoma realan.

World Life Experience, organizacija sa sedištem u Lisabonu, traži 11 ljudi koji će celu 2019. godinu provesti putujući po svetu. Tom prilikom otkrivaće, upoznavati i raditi s mnogim lokalnim ljudima i organizacijama.

U celoj priči važna je činjenica kako su svi troškovi pokriveni, za putovanje ćete biti i plaćeni, a jedino što vam treba je slobodno vreme i ispunjavanje prijave do 20. jula ove godine, piše punkufer.

Ova ideja nije nova, jer je već ove godine prvo "izdanje" ovog čudesnog putovanja započelo u januaru. Jedanaest srećnika upravo putuje, a na svom putovanju prećiće tri kontinenta i mnogobrojne države.

Put koji počinje dogodine isti broj srećnika odvešće na pet kontinenata, u svakom gradu koji posete provešće dve nedelje, od čega će deo otpasti na rad, deo na učenje, a deo na zabavu. Za sve to srećnike čeka i lepa plata od 2500 eura!

Uslov za prijavu je da putnici nisu mlađi od 21, a stariji od 39 godina. Također moraju biti odgovorni, tolerantni, komunikativni, proaktivni i fleksibilni, i uza sve to, spremni na grupni rad.

Svi odabrani biće različitih nacionalnosti i svoja iskustva s putovanja deliće putem društvenih mreža. Engleskim se moraju služiti na visokom nivou, a na putovanju će biti od sredine januara pa do kraja novembra.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Poslovni.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.