LEPA LEJLA JE POSETILA MUŽA U ZATVORU DA BI MU POKAZALA NJIHOVU BEBU: Usledilo je nešto nakon čega je i ona završila IZA REŠETAKA!
Foto: Facebook / Lejla Henford

sve za ljubav, ali...

LEPA LEJLA JE POSETILA MUŽA U ZATVORU DA BI MU POKAZALA NJIHOVU BEBU: Usledilo je nešto nakon čega je i ona završila IZA REŠETAKA!

Pokušala je da se izvuče, ali bezuspešno...

Objavljeno: 21:14h

Atrkativna Lejla pokušala je da mužu koji je u zatvoru prokrijumčari nešto zbog čega se i sama našla iza rešetaka.

Lejla Henford (32) iz Njuporta krenula je u posetu mužu koji je u zatvoru zbog narkotika, kako bi mu pokazala njihovu jedanaestomesečnu bebu, ali je u kolica uspela da spusti i mobilni telefon.

Ali, obezbeđenje je razotkrilo njenu nameru, a paketić u kome se nalazio mobilni telefon spazili su ispod stolice.

Prilikom hapšenja Lejla je rekla policajcima da ne zna šta se dogodilo i da to nema nikakve veze sa njom, ali je kasnije priznala da je to izjavila jer se uplašila.

Tužilac je rekao da je Henfordova telefon unela tako što ga je uvila u foliju i "sakrila u sebe".

Na paketiću su primećeni i Lejlini tragovi krvi.

Lejla je rekla kako ju je posetila grupa mladića iz Londona, koje ona ne zna, a koji su se raspitivali u kom zatvoru "leži" njen muž. Policiji je ispričala kako su se oni vratili i naredili joj da mu odnese telefon, a da će joj oni, ukoliko odbije da to uradi, uništiti kuću.

Kasnije, priznala je krivicu, koja se odnosi na unošenje predmeta u zatvor, koji se nalazi na listi zabranjenih. Time je prekršila uslovnu kaznu zbog posedovanja narkotika koje je imala nameru da proda.

Henfordova je osuđena na kaznu zatvora od četiri meseca.

Sudija je rekao da razume pritisak koji je na Lejlu izvšren, ali da svako ko pokuša da unese mobilni u zatvor mora da snosi posledice.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Daily Mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.