PRELEPU DEVOJKU PRONAŠLI SU BEZ SKALPA I KAPI KRVI U TELU! Njeno jezivo UBISTVO je nekoliko godina RANIJE do detalja opisano u HOROR KNJIZI!
Foto: Facebook printscreen

kada fikcija postane stvarnost

PRELEPU DEVOJKU PRONAŠLI SU BEZ SKALPA I KAPI KRVI U TELU! Njeno jezivo UBISTVO je nekoliko godina RANIJE do detalja opisano u HOROR KNJIZI!

Ovo je jedno od najšokantnijih ubistva u SAD

Objavljeno:

Svi na kraju postanemo čudovišta, zar ne?

Ovo je citat iz jezive knjige Blejka Leibela, koja počinje odvratnom scenom. Posle uvodnog pitanja "da volite da povređujete stvari , šta biste radili?", Leibel je rečima dočarao grozomoran prizor.

Žena leži na dušeku, iznemogla, krvareći ka svojoj smrti. A iznad nje visi okačeno telo muškarca, koje stoji u vazduhu naopačke, koje više nema nijednu kapljicu krvu u sebi.

Naziv knjige je "Sindrom", a objavljena je 2010. godine. Uopšte nije lagano štivo - radi se o naučniku koji muči ubicu na razne neopisive načine, kako bi pronašao lek protiv zla!

Knjiga je Leiblu donela novac, ali on mu nije bio potreban. Jer, on je već imao $18,000 mesečno koje je dobijao nakon smrti majke, čija je familija zaradila novac od plastične hirurgije. A njegov otac, Lorn, bio je tajkun koji se obogatio od nekretnina, i bio je poznati "plejboj" koji je voleo brze automobile i žene.

Blejk je pokušao da napravi karijeru u industriji zabave - pisao je stripove i scenarije, a oprobao se i u Holivudu kao reditelj. Ipak, ostao je u senci svoje imućne porodice.

Jednom se ženio, i iz tog braka ima dvoje dece. Ali, došlo je do razvoda i Blejk je ubrzo pronašao novu ljubav.

Blejk na suđenju
Blejk na suđenju foto: Youtube printscreen

U maju 2016. godine živeo je u Los Anđelesu sa svojom verenicom, prelepom Ukrajinkom Ianom Kasian. U tom periodu ona se bila tek porodila, i dobili su ćerkicu Dajen. Tada je beba imala tri meseca.

Iana (30) dolazila je iz siromaštva. U Ukrajini je vredno studirala i završila prava, da bi došla u SAD u potrazi za boljim životom. Radila je kao model i prevodilac pre nego što se zaljubila u Blejka.

Kada je saznala da je trudna, bila je oduševljena. Odmah je to javila svojoj mami Olgi, koja je doputovala iz Ukrajine kako bi bila tu kada se Iana porodi. Olga se doselila u stan u blizini ćerke, koja je nakon porođaja takođe boravila kod majke.

Međutim, nakon rođenja Dajane, Blejk se potpuno promenio. Počeo je više da se svađa i među bračnim parom vladala je napetost. Međutim, Iana je mislila da je nervozan zbog bebe i vratila se nazad kod njega od majke. To je bila greška koja ju je koštala života.

24. maj Olga će verovatno pamtiti kao najgori dan svog života. Iana joj nije odgovarala na poruke, i bila je veoma zabrinuta. Pozvala je policiju, koji su otišli do njenog stana, ali kada im niko nije otvorio, samo su otišli.

Međutim, majka je imala loš predosećaj. Znala je da nešto nije u redu. Otišla je ispred stana i na prozoru ugledala Blejka. Ali, on je samo navukao zavese i nestao.

26. maja uz pomoć prijatelja opet je stupila u kontakt sa policajcima. Ubedila ih je da odu do stana. Kada su pokušali da uđu, shvatili su da su vrata nečime blokirana - a zapravo je Blejk ispred njih stavio nameštaj.

A kada su konačno uspeli da uđu - zatekao ih je prizor koji kao da je oživeo iz Blejkove knjige.

Svuda je bila krv, i delići ljudskog mesa. Kada su ušli u spavaću sobu, zatekli su Blejka kako leži pored Ianinog golog tela, prekrivenog ćebetom.

Pored njega ugledali su žilete i ogroman nož - a onda i shvatili za šta su korišćeni.

Iani je bio odsečen skalp, tako da joj se videla lobanja. Nije imala ni levo uvo, ni deo lica, na kojem su se sada videle kosti i mišići.

U podrumu su pronašli 11 kesa u kojima su pronađeni krvavi čaršavi, odeća i Ianin skalp.

Blejk je uhapšen na licu mesta. Bilo je jasno da je planirao bekstvo, jer su pronašli njegov pasoš i 4.000 dolara u kešu. Ali umesto toga je oprao Ianino telo i legao pored nje na krvav krevet.

Nije jasno da li je Dajen tada bila u stanu, ali ona je dobro i sada živi sa Olgom. Ali koliko je jeziva bila sudbina njene majke pokazala je tek autopsija.

Normalno ljudsko telo sadrži 5 litara krvi, a u Ianinom telu pronađena je tek kašičica. Ostatak krvi je ispumpan iz nje u kadu. A to se može uraditi samo dok srce i dalje kuca, dok je osoba živa - tako da je Iana bila svesna dok je poslednja kap krvi isticala iz nje.

Utvrđeno je da je umrla zbog gubitka krvi i povrede glave, ali ne pre nego što je bila brutalno mučena. Tragovi na njenom telu otkili su ugrize i udarce, jer je pokušala da se odbrani. Ono što je najjezivije je da je bila živa još osam sati nakon što joj je odsečen skalp. To je nezamislivo bolna smrt, a forenzičari su rekli da nikada nisu videli ništa slično.

Blejk se izjasnio da nije kriv, što znači da je sve užase njegovog mučenja Iane na suđenju morala da vidi i njena porodica.

Tužioci su naveli delove iz njegove knjige koji su predvideli ono što će uraditi u stvarnom životu. Još jedan šokantan detalj bilo je saznanje da je,tokom dva dana mučenja, Blejk čak naručivao hranu, a dostavljačima je rekao da ne zvone nego da je samo ostave ispred vrata.

Odbrana je tvrdila da je u kesama sa skalpom pronađena nepoznata DNK, i da Blejk nije imao motiv da napadne svoju suprugu i muči je na tako brutalan način.

Ipak, on nije pokazao kajanje, niti bilo kakvu emociju. Osuđen je na doživotnu robiju bez mogućnosti pomilovanja.

Na kraju je postao jedno od čudovišta o kojima je pisao.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Mirror.co.uk)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.