NIJE MOGLA DA DOĐE NA POSAO, JER JOJ JE DETE U BOLNICI: Reakcija njene ŠEFICE razbesnela je ceo svet (FOTO)
Foto: Facebook printscreen

ima li ova žena osećanja?

NIJE MOGLA DA DOĐE NA POSAO, JER JOJ JE DETE U BOLNICI: Reakcija njene ŠEFICE razbesnela je ceo svet (FOTO)

Razgovor radnice i šefice je ubrzo postao viralan i imao neočekivane posledice

Objavljeno:

Kristal Rejnolds Fišer je majka iz Mičigena koja je podelila na društvenim mrežama slike razgovora koji je vodila sa svojom šeficom.

Razgovor je ubrzo postao viralan i imao neočekivane posledice.

Ona je vodila razgovor sa svojom šeficom Dovn. Putem poruke, Fišer joj kaže da neće moći doći na posao jer joj je sin i dalje na aparatima za održavanje na životu.

Iz poruka se ne vidi šta se dogodilo njenom sinu ni koliko dugo će biti na intenzivnoj nezi. Fišer takođe šefici kaže kako se javlja 48 sati unapred.

- Želim da vas obavestim da je moj sin i dalje na aparatima radi čega neću moći da dođem na posao Čim mu bude bolje, bez problema ću se vratiti na posao. - napisala je.

Ali, odgovor njene šefice šokirao je ne samo Kristal, nego i 80.000 ljudi koji su videli njenu objavu.

- To nije način na koji ovde radimo. Uzeću to kao da si dala otkaz - odgovorila je šefica.

- Ok, a kako onda radimo kad je moje dete na aparatima za održavanje na životu? - pitala ju je Kristal.

Šefica joj je odgovorila da ako ne može doći na posao, znači da je dala otkaz. Njih su dve izmenile još nekoliko poruka, nakon čega je Dovn rekla da neće tolerisati dramu pa da ako se Kristal ne pojavi na poslu, smatraće da je dala otkaz.

Kompanija u kojoj ove dve žene rade je PS Food Mart u Albionu u Mičigenu inače u vlasništvu kompanije Folk Oil.

Fišer je svojoj šefici rekla da će kontaktirati upravu i obavestiti je o incidentu, na što joj je Dovn rekla neka svakako to učini. Čak joj je poslala i broj uprave.

Na kraju razgovora porukama, Krisal je pitala Dovn bi li ona bila sposobna da ide na posao i raditi da je njeno dete u bolnici na aparatima. Dovn je na to odgovorila:

- Da, bila bih sposobna jer i dalje bih imala račune za platiti i trebala bih nešto da me drži zaposlenom. Mi u Folk Oilu ne dolazimo i ne odlazimo s posla kako nam paše.

Nakon što je njihova konverzacija postala viralna, kompanija Folk Oil izdala je ovakvo saopštenje:

- Istražili smo čitav slučaj i ustanovili da situacija nije bila odrađena kako treba te da nije bilo dovoljno razumevanja i saosećanja do kojih kao kompanija izuzetno držimo. Zato smo smesta poduzeli odgovarajuće korake i menadžerki uručili otkaz. Takođe, zaposlenu koja ima bolesnog sina obavestili smo da može uzeti koliko god slobodnog vremena treba kako bi se brinula o svojem detetu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Fokus.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.