NADALA SAM SE DA ĆE DA GA ZADRŽI U PANTALONAMA! Očekivala je da njen dečko neće pasti na njenu PREZGODNU DRUGARICU! (VIDEO)
Foto: Printscreen/youtube/To Catch a Cheater

test za prevaranta

NADALA SAM SE DA ĆE DA GA ZADRŽI U PANTALONAMA! Očekivala je da njen dečko neće pasti na njenu PREZGODNU DRUGARICU! (VIDEO)

Skrivene kamere pratile su Aleks koja je "slučajno" na pauzi naletela na Barta

Objavljeno:

Sumnjičava devojka odlučila je da testira vernost svog dečka na ekstreman način - nagovorila je svoju zgodnu najbolju prijateljicu da pokuša da ga zavede, i to pred kamerama!

U poslednjoj epizodi popularne YouTube serije To Catch a Cheater, Ešli je priznala da ne veruje svom dečku Bartu kad je njena prijateljica Aleks u pitanju. Navodno, zato što je Bart za nju već izrazio interes.

- Ona je jednostavno tip devojke koju ne želite ostaviti u sobi sa svojim dečkom - objasnila je.

- Već je u šali spominjao seks u troje - dodaje Ešli.

Skrivene kamere pratile su Aleks koja je "slučajno" tokom pauze za ručak naletela na Barta. Prvo je pao srdačan zagrljaj, nakon kojeg Aleks počinje žestoko da flertuje. Prvo je pohvalila njegov izgled i konstatovala da izgleda neodoljivo sa kravatom i napominje da je upravo raskinula sa dečkom.

Odevena u kratki beli top i kratke pantalonice, objasnila je Bartu da kao deo osvetničke strategije prema bivšem, intenzivno radi na svojoj liniji.

- Šta misliš, kako izgledam - upitala ga je. On je odgovorio da izgleda dobro.

Aleks mu zatim zavodnički popravlja kravatu i počne se žaliti da se dosađuje u poslednje vrijeme. Bart joj odgovara da mu se javi za druženje.

- Da? Došao bi kod mene? Mogli bismo, ne znam, pogledati film, naručiti picu?

- Da mogli bismo - odgovara Bart, vidno zainteresovan.

Razmenili su brojeve telefona, a da je poziv za druženje sve samo ne čedan postaje jasno kada Aleks zamoli Barta da ne spominje dogovor svojoj devojci. On s tim nema problema.

- Ponesi pidžamu, za slučaj da poželiš da prespavaš - dodaje Aleks.

- Mogu li biti iskrena s tobom? Ešli i ja nismo baš u najboljim odnosima u zadnje vreme, pa bi možda bilo najbolje da joj ništa ne spominješ. Mislim, ni ja joj neću ništa reći, kao ni ti' - dodaje.

Nakon što su dogovorili tajno druženje, Bart je zamolio - Mogu li još malo videti to tvoje telo?

- Pa naravno da možeš. Večeras ga možeš još malo istražiti - odgovorila je.

- Ešli mi je rekla da si vrlo snažan. Izgledaš mi dovoljno jak da bi me mogao podignuti, nastavila je da izaziva, a Bart zatim spušta piće iz ruku i podiže je.

Na kraju susreta, Bart s velikim smeškom na licu gleda Aleks dok odlazi.

Ešli nije bila oduševljena viđenim.

- Ako misli da se druži sa drugom devojkom, bolje mu je da sam ja isto tako tamo. On se ne sme družiti s drugim devojkama dok mene nema - komentarisala je Ešli, gledajući što se zbiva na snimci.

Na pitanje smeju li momci koji su u vezi imati prijateljice, Ešli odgovara da smeju, ali ne tako zgodne, i napominje da su dozvoljene samo "ružne prijateljice".

- On meni kaže s kim se ja ne smem družiti, a ja njemu kažem s kim se on ne sme družiti. To je win-win situacija - smatra Ešli.

Njihov susret je postao prevara istog trenutka kada je Bart prihvatio poziv.

- Kad si u vezi, ne radiš takve stvari. Nadala sam se i molila da će ga zadržati u gaćama - dodala je.

Priznaje da nema drugog izbora nego da prekine vezu.

- Ne mogu da mu verujem. Ako će tako da se ponaša s mojom prijateljicom, ko zna šta bi radio s drugim devojkama - zaključila je.

Pogledajte video:

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.