U NOĆ 27. JULA POJAVIĆE SE NAJVEĆI KRVAVI MESEC U OVOM VEKU: Jedan sveštenik pokazuje na BIBLIJU i upozorava da je KRAJ SVETA BLIZU!!!
Foto: Pixabay

misteriozno

U NOĆ 27. JULA POJAVIĆE SE NAJVEĆI KRVAVI MESEC U OVOM VEKU: Jedan sveštenik pokazuje na BIBLIJU i upozorava da je KRAJ SVETA BLIZU!!!

Američki pastor tvrdi da je ovo direktan znak od Boga

Objavljeno:

Krvavi Mesec 2018. godine će se dići u konjukciji sa Marsom u noć 27. jula, a jedan hrišćanski teoretičar tvrdi da je ovaj događaj znak skorog kraja sveta!

Hrišćanski teoretičari zavere i proroci propasti sveta, poznato je, posmatraju nebeska tela i u njihovom položaju traže znake Apokalipse.

U petak 27. jula Mesec će dobiti duboku crvenu boju tokom potpunog pomračenja Meseca, koje je, kako kažu pojedini hrišćanski teoretičari - zapisano u Bibliji!

Planeta Mars će tog dana biti najbliža Zemlji u ovom veku, u isto vreme kad se bude odigravalo pomračenje Meseca, i neki sveštenici se već pozivaju na Bibliju.

Po američkom pastoru Polu Begliju, kombinacija Marsa i Krvavog Meseca je direktan znak od Boga.

Ovaj pastor iz Indijane rekao je:

- Da li je ovo znak haosa? Da li je ovo znak rata? Da li je ovo znak apokaliptičnog kraja sveta, reč Božja za poslednje dane? Ne, 27. jul nije kraj sveta, ali ponavljam, u Bibliji piše da će biti znaci na nebu i na Suncu i na Mesecu i među zvezdama.

Pastor nastavlja i tvrdi da već živimo u poslednjim danima, i da se nešto biblijskih razmera dešava pre drugog dolaska Isusa Hrista.

Ovaj prorok propasti tvrdi da je erupcija vulkana Kilauea na Havajima, zajedno sa velikom peščanom olujom na Marsu i Krvavim Mesecom, znak da se bliži Kraj sveta.

On upućuje na pasuse iz Biblije, iz Knjige otkrovenja i Knjige Joela, koje pominju Mesec kako postaje crven, kao znak sa nebesa. On kaže "nisam uznemiren, samo vam govorim da, ako posmatrate stvati iz biblijske perspektive, u Bibliji je Isus rekao da će svi, kad se ove stvari budu dešavale, "videti sina čovečjeg kako dolazi iz oblaka sa velikom silom i slavom".

- Kad se ove stvari dese, pogledajte gore, podignite glavu, jer vaše spasenje je blizu - kaže pastor, i dodaje da možemo da pogledamo Knjigu Joela i Otkrovenje, i da je tamo zapisano da je Krvavi Mesec znak poslednjih dana.

Novinari Express.co.uk, koji je preneo ovu priču, pitaju se zatim ima li bilo kakvog kredibiliteta u ovoj priči sveštenika, i naglašavaju da nema naučnih dokaza da blizina Marsa ili Krvavi Mesec imaju bilo kakve veze sa bilo kakvom Apokalipsom.

Kako oni pišu, tokom pomračenja 27. jula sunčeva svetlost raštrkana širom planete će "obojiti" Mesec, odnosno našu sliku Meseca, u crveno, pomoću efekta poznatog kao Relijevo rasejanje svetlosti. U isto vreme, Zemlja će biti tačno između Marsa i Sunca, što će učiniti da se Crvena planeta čini većom i sjajnijom nego što je inače, na noćnom nebu.

Kako pišu novinari Espreso.co.rs, koji prenose ovaj članak sa Express.co.uk, nema nikakvog povoda za strah ili paniku, jer i ovo proročanstvo kraja sveta, kao i prethodnih milion, nije ništa više nego tlapnja duhovno izazvanih osoba očajnički željnih pažnje.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Express.co.uk)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.