OTAC PODOJIO BEBU! Majka je zbog CARSKOG REZA izgubila svest, pa je on pomogao na NAJLEPŠI NAČIN! (FOTO)
Foto: Pixabay

RAZNEŽIĆE VAS

OTAC PODOJIO BEBU! Majka je zbog CARSKOG REZA izgubila svest, pa je on pomogao na NAJLEPŠI NAČIN! (FOTO)

Tata je, zahvaljujući fotografijama iz bolnice, koje je objavio na društvenim mrežama, preko noći postao prava svetska zvezda

Objavljeno:

Bračni par Maksimilijan i Ejpril Neubauer iz američke savezne države Viskonsin prošle nedelje postali su ponosni roditelji zdrave devojčice Rosalije Lupite Valentine Neubauer.

Tata je, zahvaljujući fotografijama iz bolnice, koje je objavio na društvenim mrežama, preko noći postao prava svetska zvezda.

Naime, Rosalija je rođena carskim rezom, a nakon što je majka Ejpril posle porođaja, zbog komplikacija u trudnoći i preeklampsije, izgubila svest, 29-godišnji otac Maksimilijan uskočio je u pomoć s novorođenom ćerkom na najlepši mogući način.

Kako prenosi američki "Pipl", tata je, znajući koliko je svakoj bebi bitan onaj prvi kontakt "kože na kožu" s majkom, odlučio da "odglumi" suprugu.

- Medicinske sestre su mi predložile da probamo da nahranimo Rosaliju pomoću veštačke bradavice... "Zakačili" su je na moju i spojili s cevčicom iz koje je curelo mleko... Ni u najluđim snovima nisam mogao ni da zamislim da ću jednog dana dojiti vlastito dete, ali drago mi je što sam to uradio. Taj trenutak kad su mi je doneli i stavili na grudi, to se ne može opisati, jednostavno nisam mogao da zaustavim suze... Bila je to ljubav na prvi pogled! Nešto čarobno - izjavio je ponosni tata Maksimilijan.

Osoblje bolnice bilo je i više nego oduševljeno njegovim potezom, pogotovo jer je on, kažu, prvi muškarac koji je uopšte pristao na "lažno dojenje", piše "Jutarnji list".

Na muža je, naravno, itekako ponosna i supruga Ejpril (24).

- Lekari su mi davno rekli da imam veoma male šanse za trudnoću zbog policističnih jajnika. Rosalia Lupita Valentina naše je čudo, a ono što je moj muž napravio za nju - nema ništa lepše od toga - zaključila je mama Ejpril.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.