ŠOKANTNO: Otvorili hladnjaču u MRTVAČNICI da provere telo, a onda je LEŠ počeo da se POMERA (FOTO) (VIDEO)
Foto: Printscreen/Facebook

HOROR U JUŽNOJ AFRICI

ŠOKANTNO: Otvorili hladnjaču u MRTVAČNICI da provere telo, a onda je LEŠ počeo da se POMERA (FOTO) (VIDEO)

Jedna Južnoafrikanka probudila se živa u rashladnoj komori mrtvačnice, nakon što ju je služba Hitne pomoći proglasila mrtvom posle saobraćajne nezgode

Objavljeno: 10:27h

Kompanija "Distres alert", koja pruža ambulantne usluge, saopštila je da ta žena posle saobraćajne nezgode, koja se dogodila 24. juna, "nije pokazivala znake života", pa je prebačena u mrtvačnicu u Karletonvilu, u provinciji Gauteng.

Međutim, kada se čovek koji je zaposlen u mrtvačnici vratio da proveri telo u rashladnoj komori i primetio da žena diše.

Neimenovani lokalni zvaničnik rekao je da se žena, čiji identitet nije objavljen, sada oporavlja u bolnici istočno od Johanesburga. U toku je istraga o ovom incidentu, dok njena porodica čeka odgovore.

- Kao porodica, nećemo o ovome govoriti ukoliko ne budu prisutni policija, služba Hitne pomoći i zvaničnici mrtvačnice koji su u ovo umešani. Potrebni su nam odgovori" - rekao je neimenovani član njene porodice, dodavši da je porodica u šoku.

U međuvremenu, šef kompanije "Distres alert" Gerit Brednik rekao je da "nema dokaza o bilo kakvom propustu" njegove kompanije.

BONUS VIDEO: Espreso intervju, Nikola Jovanović

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.