GRIZLA GA JE SAVEST, PA JE PLATIO KAZNU STARU 44 GODINE: Zbog poruke koju je poslao, policajci su ostali u čudu (VIDEO)
Foto: Printscreen / Youtube / CBS Philly

NIKAD NIJE KASNO

GRIZLA GA JE SAVEST, PA JE PLATIO KAZNU STARU 44 GODINE: Zbog poruke koju je poslao, policajci su ostali u čudu (VIDEO)

Poslao je i pismo

Objavljeno:

Amerikanac je grizla savest pa je platio novčanu kaznu za saobraćajni prekršaj koji je počinio pre 44 godine, prenosi Anadolu Agency (AA).

Policijskia kancelraija u gradu Minersvillu u američkoj saveznoj državi Pensilvaniji primila je kovertu s pet dolara i porukom.

Šef policije Michael Combs za WNET-TV kazao je kako je iz poruke jasno da je savesni Amerikanac odlučio da plati kaznu koja mu je za pogrešno parkiranje izrečena daleke 1974. godine.

“Ovu kaznu nosim duže od 40 godina. I ranije sam nameravao da je platim. Izvinjavam se što vam nisam otkrio svoj identitet. Poštovanje, Dave”, piše u poruci koju je pročitao Combs.

Novčana kazna je izrečena u vrednosti dva dolara, a kažnjeni Amerikanac je samostalno uračunao kamatu i policiji na adresu poslao pet dolara.

Combs je pojasnio da u vreme izricanja prekršajne kazne nije bilo sistema registrovanih vozila i da je vozač s registarskim tablicama iz savezne države Ohio mogao da izbegne plaćanje kazne ako je vozilo registrovao u drugoj saveznoj državi.

On je takođe dodao da je kazna od dva dolara, koja je izrečena pre skoro četiri i po decenije, u protuvrednosti današnjih 20 dolara.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.