UNIŠTILA MU JE ŽIVOT LAŽNIM OPTUŽBAMA: Prijavila je Aleksa za SILOVANJE, a istina je bila potpuno drugačija!
Foto: Profimedia

DVE VERZIJE PRIČE

UNIŠTILA MU JE ŽIVOT LAŽNIM OPTUŽBAMA: Prijavila je Aleksa za SILOVANJE, a istina je bila potpuno drugačija!

Goldman je posle optužbi Redingtonove izbačen sa fakulteta, a Ketrin sada pokušava da isto učini sa novim fakultetom u koji se prebacio Aleks

Objavljeno: 13:52h

Život Aleksa Goldmana (22) uništen je pošto ga je Ketrin Redington (22) nepravedno optužila da ju je silovao vaginalno i analno u spavaonici Univerziteta Sirakjuz, u aprilu 2017. godine, tvrdi on.

Goldman sada pokreće tužbu protiv Ketrin i traži da mu se na ime pretrpljene štete isplati 6 miliona dolara.

Ketrin je u aprilu 2017. otišla u policiju i upravu Univerziteta sa optužbama za silovanje, a svoju priču je objavila na Fejsbuku: "Probudila sam se u krevetu Aleksa Goldmana zbunjena, krvava, u modricama, pocepane odeće... Aleks Goldman je silovatelj".

Goldman je posle ovoga dobio otkaz sa posla, i počeo je pakao u njegovom životu.

Aleksova verzija priče je, međutim, potpuno drugačija, a s njim se slaže i javni tužilac.

Posle istrage koja je trajala nekoliko meseci, saopšteno je da nema nikakvih dokaza da je Ketrin silovana, napadnuta, ili drogirana, kako je tvrdila.

Naime, utvrđeno je da su se njih dvoje zaista probudili u Goldmanovom krevetu, te da se nisu sećali prethodne noću, ali da su imali odeću na sebi, i da nikakvog seksualnog kontakta nije bilo.

- Nema dokaza o bilo kakvom seksualnom odnosu između njih dvoje, uz saglasnost ili bez saglasnosti - napisao je javni tužilac, objašnjavajući zašto protiv Goldmana nikad nije bio pokrenut postupak.

Goldman je posle optužbi Redingtonove izbačen sa fakulteta, a Ketrin sada pokušava da isto učini sa novim fakultetom u koji se prebacio Aleks. Ona na društvenim mrežama objavljuje njegovu sliku i detalje "silovanja", optužujući ga da je "serijski silovatelj".

- Ovo nije prvi put da je Aleks Goldman silovao nekoga - napisala je.

(Espreso.co.rs/Nypost.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.