SIMPSONOVI SU DAVNO PREDVIDELI FINALE MUNDIJALA?! Mnogi veruju da će se ovo ostvariti! (VIDEO)
Foto: AP

da li je ovo moguće?

SIMPSONOVI SU DAVNO PREDVIDELI FINALE MUNDIJALA?! Mnogi veruju da će se ovo ostvariti! (VIDEO)

Takav scenario nije nemoguć

Objavljeno:

Američka animirana serija "Simpsonovi" u više navrata je predvidela budućnost.

Tv serija koja se emituje od 1989. godine dosad je predvidela da će Donald Tramp da opobedi na predsedničkim izborima, smrt Stivena Hokinga, Zimske olimpijske igre, pa čak i propast marketa Toj 'R' Us.

Sad dok se na Svetskom prventstvu u Rusiji situacija zahuktava, ljudi veruju da su Homer i ostatak već predvideli kakvo bi finale moglo biti.

Naime, u petoj epizodi devete sezone pod nazivom "Porodica Katridž", emitovanoj 1997. godine, porodica i stanovnici imaginarnog grada Springfilda prisustvuju zloglasnoj utakmici između Meksika i Portugala u kojoj se odlučuje koji su momci najbolji na svetu.

Takav scenario nije nemoguć, ima dosta logičnosti u tome. Ne samo da su se Meksiko i Portugal već kvalifkovali za idući krug takmičenja, nego su i na suprotnim stranama što znači da bi se jedino i mogli sresti u finalu u Moskvi 15.7.

Kako su portugalske novine Eko pisale, epizoda se i referira na seks skandal, koji je već 'pogodio' meksički tim pre takmičenja, iako u samoj epizodi nije određena godina događanja.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.