SIN IZBLAMIRAO MAJKU: Pitao ju je šta je to DEVICA, a kada mu je odgovorila, usledio je NOVI ŠOK! (VIDEO)
Foto: Printscreen / Channel 4

BLAM

SIN IZBLAMIRAO MAJKU: Pitao ju je šta je to DEVICA, a kada mu je odgovorila, usledio je NOVI ŠOK! (VIDEO)

Ženi je bilo jako neprijatno

Objavljeno:

Većina roditelja zna koliko umeju da budu neprijatna dečija pitanja o seksu.

Upravo takvu neprijatnost je doživela jedna žena i to pred kamerama.

Naime, u sklopu emisije "24 Hours in A&E" televizije Kanal 4, žena je s 10-godišnjim sinom Ejdanom čekala pregled u bolnici.

A kako će bolje ubiti vreme ako ne ćaskajući o ležernim temama. Ležeći na bolničkom krevetu, dečak je majku zatekao pitanjem – šta je to devica?

Enđel, koja je sina dovela u londonsku bolnicu nakon što je pao s penjalice u parku, vidno se zacrvenela od srama čuvši pitanje, na koje je trebala na brzinu ponuditi prikladan odgovor, prilagođen dečakovom uzrastu, ali i televiziji.

Majka je pomalo nespretno sinu rekla kako je devica osoba koja nikad pre nije nešto radila. Naravno da Ejdanova znatiželja nije bila zadovoljena takvom nerazumljivom rečenicom pa je pitao mamu je li ona devica.

Majka se probala da se izvuče tako što je kazala da je devica u padobranstvu s obzirom na to da nikad nije skakala padobranom.

Ejdan je na to odbrusio:

- Ma nisi ti devica!

Njegova majka se dodatno zarumenjela pa se počela neugodno kikotati. Kasnije je u kameru objasnila da je Ejdan oduvek vrlo znatiželjno dete.

- On je malena zvezda. Uopšte ne sumnjam kako će proći dobro u životu. Neverovatno je radoznao i uporan. Želi sve znati i u stanju je postaviti milion pitanja u sat vremena - ispričala je ponosna mama.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.