Rođen je bez muškog polnog organa, a sada će konačno VODITI LJUBAV SA DEVOJKOM! EVO CAKE! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/ tlc uk

imao je sreće

Rođen je bez muškog polnog organa, a sada će konačno VODITI LJUBAV SA DEVOJKOM! EVO CAKE! (VIDEO)

Ovaj ugostitelj iz Mančestera znao je da će zbog svog stanja biti toliko očajan da se pre nekoliko godina pokušao i ubiti, spasili su ga u poslednji tren.

Objavljeno:

Endru Vardle (44) rodio se s vrlo retkim poremećajem u kojem se bešika i mokraćni kanal razvijaju izvan tela. Od toga oboleva jedan od 30 miliona muškaraca. Lekari su vratili bešiku i mokraćni kanal u telo, ali penis mu nikada nije narastao dok testisi jesu.

Ovaj ugostitelj iz Mančestera znao je da će zbog svog stanja biti toliko očajan da se pre nekoliko godina pokušao i ubiti, spasili su ga u poslednji tren. Skrivao je da nema penis i od najbližih prijatelja, ali i od devojaka s kojima je pokušao biti u vezi.

Ali i za njega postoji nada - lekari mu upravo završavaju rekonstrukciju funkcionalnog penisa. Taj zahvat službeno se naziva - faloplastika. Za to se pripremao nekoliko godina, bio je na nekoliko operacija. Trošak bioničkog penisa je 50.000 funti, ali, srećom, to ide na trošak NHS-a, Nacionalne zdravstvene službe Velike Britanije.

Hirurzi Univerzitetske bolnice u Londonu su mu najpre skinuli kožu, mišiće i živce s podlaktice te deo vene iz noge i od toga su napravili oblik penisa. Potom su mu ugradili posebnu pumpu koja će mu omogućiti postizanje erekcije pritiskom na prekidač koji se nalazi na predelu testisa.

U trbušnoj šupljini se nalazi vrećica s fiziološkom otopinom koja je zadužena za punjenje penisa tečnošću, kao što se puni krvlju kod normalne erekcije. Ponovnim pritiskom na prekidač erekcija se prekida i tečnost se vraća u vrećicu, prenosi ''Daily Mail''.

Poslednji stadijum zahvata za njega je upravo u toku - rekonstruisani penis će mu u erekciji stajati deset dana. Nakon toga će prvi put voditi ljubav, izgubit će nevinost sa svojom dugogodišnjom devojkom Fedrom Fabian.

Do tog za njega, ali i nju, posebnog dana moraće pričekati još šest sedmica nakon što lekari prekinu desetodnevnu erekciju.

- Vrlo sam uzbuđen. Proveo sam 44 godine bez penisa i nosio sam se s time što ne mogu voditi ljubav. Trebat će mi malo vremena da se uhodam. To će mi omogućiti da se osećam kao deo društva - rekao je sretan što će uskoro moći biti funkcionalan i u intimnom delu života.

- Osećam se dobro jer su mi dali lekove protiv bolova, ali siguran sam da će kasnije malo boleti. Osećam se drugačije. Vrlo sam svestan da u meni postoji neka robotika, ali čini se kao deo mene. Sada sam polučovek, polurobot, poput bioničkog čoveka. Čak ću moći imati erekciju i kada sam pijan - našalio se ležeći u bolničkom krevetu.

Uz njega je sedila njegova devojka koja ga je sve ove godine volela bez obzira na to što je njihova veza bila platonska.

Pre nekoliko godina, kada se njegova priča prvi put pojavila u javnosti, raskinula je s njim vezu, a razlog nije bio taj što je tek tada saznala da nema penis, već to što joj je godinu lagao. Na kraju mu je oprostila.

Bili su tada u vezi nešto više od godinu. Voleli su se platonski, a on je stalno izmišljao razloge za izbegavanje seksa. Da zapravo nema penis, saznala je iz medija.

Nakon toga, njihova veza je bila u sve gorem stanju jer je on odbijao razgovarati s njom o svojem problemu. Dugo joj je trebalo da mu oprosti što je tajio tako životno važnu stvar i sve vreme joj lagao. Rekla mu je da ga neizmerno voli, ali ipak su prekinuli vezu.

- Odlučili smo kako je najbolje da se raziđemo. Ne mogu je gledati u tolikoj boli. Nemam joj ništa za ponuditi. Pokušao sam se i ubiti jer više nisam mogao tako živeti. Osećao sam se kao da više nemam emocija - priznao je nakon toga u TLC-jevom dokumentarnom filmu "Čovek bez penisa".

U dokumentarcu je ispričao i kakva su njegova iskustva bila s drugim ženama s kojima je kroz život izlazio.

- Jedna me ošamarila kada sam joj priznao svoje stanje. Bila je besna - priča Endru i tvrdi da je spavao sa stotinak žena, a da je tek petini rekao istinu. Sa svima njima je doslovce spavao jer je izmišljao razloge da izbegne seksualni odnos, naprimer, da je uzeo neku drogu pa mu se baš u ključnom trenutku ne može dignuti.

Pre šest godina je saznao za bionički penis

Da ima nade za njega, saznao je 2012. godine od svoje doktorke opšte prakse koja je bila dobro upoznata s njegovom depresijom i pokušajem samoubistva. Rekla mu je: "Endru, ovako ne možeš živeti, jedan čovek bi te želeo upoznati."

- Došla je u kontakt s gospodinom Vudom. Otišao sam se sastati s njim u London. Do tada su mi svi govorili kako se ništa ne može napraviti, ali on nije bio takav. Rekao mi je da mi on može napraviti novu bešiku, a njegov prijatelj će izraditi penis. Mislio sam kako sam bio valjda u svakoj bolnici u zemlji i nikad pre mi to niko nije rekao, da postoji način - ispričao je Endru.

Bonus video: KAKAV PEH! Želeli su što pre da se dokopaju svog omiljenog pića, ali ovome se nisu nadali! (VIDEO)

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.