10 činjenica koje će vam zagolicati moždane vijuge (GIF) (FOTO) (VIDEO)

zanimljivosti sa mreže

10 činjenica koje će vam zagolicati moždane vijuge (GIF) (FOTO) (VIDEO)

Homer Simpson stvarno postoji, mačke su pravi narkomani, a lignje se nikada ne prejedaju - pročitajte zašto!
Objavljeno: 19:33h

Svakog dana nešto novo i zanimljivo može da se pronađe na internetu. Informacije i zanimljive činjenice za koje niste ni znali, uz malo pretrage, zagolicaće vam maštu. Upravo takvih 10 činjenica smo iskopali za vas. 20 fantastičnih zabluda u koje svi verujemo! (GIF) (FOTO) (VIDEO) 1. Srednja uzaludna Homera Simpsona Glavni operativac u springfildskoj nuklearki ima samo diplomu srednje škole. U stvarnosti, za ovaj posao stvarno nije potrebna nikakva kvalifikacije, samo praktična obuka. Stvarno, šta uopšte može da krene po zlu?

2. Delfini zovu jedni druge po imenu I ne samo to! Ukoliko čuju svoje ime, delfini će odgovoriti čak i na poziv drugog delfina koga ne poznaju. Naučnici veruju da je delfinima, u njihovom okruženju, potreban efikasan sistem kojim održavaju međusoben kontakte. Dolphins 3. Sisar u ljusci Armadiljo (oklopnik) je jedini sisar koji koji ima oklop. Većina verovatno nije ni znala da su sisari.

4. Imaš 'mić tune? postanu zavisne da počnu da odbijaju bilo koju drugu hranu
5. Džank za hors skupljali staro gvožđe

via GIPHY 6. Prorok Alan Po Slavni američki pisac Edgar Alan Po napisao je 1838. godine priču o mornaru izgubljenom na moru, koji jede dečaka po imenu Ričard Parker da bi preživeo.

Kada je 1884. potonula jedna engleska jahta, četvorica preživelih su pojeli malog od palube, u čamcu za spasavanje, kada je zanemoćao. Njegovo ime? Ričard Parker! 7. Ne daj se kraljice! Kada engleska kraljica Elizabeta II bude umrla, BBC neće emitovati komedije ni bilo koje druge humorističke sadržaje narednih 12 dana.

8. Krofna koja misli Kada lignja pojede nešto mnogo velko, može da se desi da dobije oštećenje mozga.
uclabirc.org
9. Tvorza zauvek! Bukvalno! prevarila 16.000 Tajlanđana u piramidalnoj shemi štednje, od čega je "zaradila" 200 miliona dolara
10. Nova fotka duplo veća od igrice "Super Mario Bros" imala je 40 kilobajta

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.