Uvek ste se pitali kako im uspeva? 7 klasičnih mađioničarskih trikova (FOTO) (VIDEO) (GIF)

razbijene iluzije

Uvek ste se pitali kako im uspeva? 7 klasičnih mađioničarskih trikova (FOTO) (VIDEO) (GIF)

Klasični mađioničarski trikovi, sve od 1800. godine pa do danas, su razotkriveni. Bićete iznenađeni kada budete shvatili koliko lako su vas prevarili nekima od njih
Objavljeno:

Najzanimljiviji deo mađioničarskih trikova je pitanje kako se oni zapravo izvode i kakva magija stoji iza njih. Ipak, ne voli svi da znaju detalje jer im onda trikovi više nisu interesantni. Ali, za sve radoznale i ljubopitljive imamo nekoliko odgovora koji će otkriti misteriju najpoznatijih trikova. Stavio je šibicu između dve čaše. Dobro se pripremite za ono što ćete videti! (FOTO) (VIDEO) Klasični mađioničarski trikovi, sve od 1800. godine pa do danas, su otkriveni. Bićete iznenađeni kada budete shvatili koliko lako su vas prevarili nekim trikovima. Ipak, saznanje o trikovima može biti podjednako zanimljivo. 1. Levitacija Ovaj trik se izvodi tako što žena leži na drvenoj dasci koja je sa strane pričvršćena metalnom šipkom. Mađioničar se postavlja na poziciju kako bi sakrio šipku, pa u zavisnosti od toga gde on stoji, toliko dobro se izvodi trik.

Wikimedia
2. Presecanje tela na pola Za izvođenje ovog trika neophodno je da osoba legne u kutiju i sklupča se, a lažne noge vire iz kutije sa druge strane. One su pričvršćene za kutiju kako model mogao da se pomera.
Witty Feed
3. Cik cak devojka - trik sa noževima Ovaj trik je neviđeno jednostavan. Kada pomoćnik uđe u kutiju okrene se na stranu, tako da kada noževi ulaze u kutiji prolaze pored tela. Kada se srednji deo kutije izvuče, samo njena ruka se pomera sa tom kutijom, ali crna bordura na kutiji daje privid da se središnji deo tela pomerio.
Wikimedia
4. Podizanje u vazduh Ovaj trik je veoma sličan levitaciji, osim što u ovom slučaju mađioničar ne stoji ispred kao podrška. Nakon toga, on prebacuje obruč preko podrške, ali samo toliko da se dobije iluzija lebdenja u vazduhu.
Chest Of Books
5. Čovek koji lebdi Kako bi izveli ovaj trik, ulični izvođači sede na metalnoj stolici koja je pričvršćena za šipku, a šipka je pričvršćena za platformu koja će biti prekrivena tepihom.
Printscreen/Youtube

6. Presecanje na pola Pre početka trika jedna devojka je već u kutiji i sedi sklupčana
devojka uđe u kutiju, prva izbacuje noge napolje, a drugoj ostaje glava napolju dok su joj noge sklupčane
Witty Feed
7. Plesni trik Majkla Džeksona
plesni potez može da izvede svako! Fora je u cipelama uz pomoć kojih možete da se nagnete napred preko centra za gravitaciju
Boing Boing

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.