Izgledam kao BOGINJA, ali me muškarci NE ŽELE: Ova žena u svojoj 68. godini ima liniju na kojoj bi joj mnogi zavideli! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Printscreen/youtube

svaka joj čast

Izgledam kao BOGINJA, ali me muškarci NE ŽELE: Ova žena u svojoj 68. godini ima liniju na kojoj bi joj mnogi zavideli! (FOTO) (VIDEO)

Po struci je inače medicinska sestra u psihijatrijskoj bolnici, a svaki dan provodi u teretani i tvrdi da je upravo to ključ njenog mladolikog izgleda

Objavljeno:

Angela Graham (68) iz Lidsa radila je kao model pre nego što je otkrila čari bodibildinga u 1970-ima.

Po struci je inače medicinska sestra u psihijatrijskoj bolnici, a svaki dan provodi u teretani i tvrdi da je upravo to ključ njenog mladolikog izgleda. Naime, kako kaže, često joj daju tek pedesetak godina.

Ali, bez obzira na svoj mladolik izgled, kaže da joj vrlo retko prilaze muškarci. Veruje da je to zbog njenog "zastrašujućeg izgleda". S druge strane, kada joj neki muškarac i priđe, uglavnom su to oni koje je privukla svojom snagom.

- Smešan maleni čovek pitao me mogu li ga podići i pribiti uz tlo, mogu li se hrvati s njime, a zanimalo ga je i koliki su mi bicepsi - objasnila je za Daily Mail.

- Mislim da imaju nekih problema s ličnošću, ali uvek sam pristojna prema njima, jer radim u klinici za mentalne bolesti i znam da puno ljudi ima mizerne živote i nisu dobro. Mislim da me puno njih vidi kao Boga, a lepa reč koja dođe od mene im ulepša dan, misle da su nešto postigli - ispričala je Angela.

Muškarci su rekli da me nikad ne bi zvali na sastanak

Iako je nedavno dobila ugradni kuk, a prošle godine je bila na operaciji karpalnog tunela u obe ruke, Angela i dalje može podići 65 kilograma. O svojim treninzima piše i na društvenim mrežama te postavlja fotografije, ali bez obzira na velik broj pratilaca, Angela tvrdi da joj je jako teško pronaći muškarca.

- Jednom sam pitala muškarce u teretani, samo iz znatiželje, šta bi bilo kad bi me videli u klubu i da li bi me pozvali na sastanak. Rekli su mi da nikako ne bi jer izgledam zastrašujuće i vrlo sam samouverena - požalila se Angela.

Vežba redovno od 1970-ih

Vežbanje u teretani je otkrila 70-ih godina. Do tada je bila glamurozni model i pin-up devojka.

- Zabavljala sam se sa jednim dečkom koji me odveo u teretanu. On je stalno kupovao jedan magazin o teretanama i vežbanju i videla sam jedan dan Lisu Lajon. Kada sam videla njeno telo, rekla sam da želim izgledati baš kao ona. Moj dečko mi je rekao da sanjarim jer nisam ni upola toliko uporna i dosledna. I to je bila motivacija koju sam trebala - objasnila je.

Angela je i majka Lani (48) i Melisi (32), a ima i dva unuka u dvadesetim godinama.

Bonus video: OD 90 DO 0 STEPENI BEZ ZASTOJA! Nadrealno je kakvu vežbu ova devojka može da uradi! (VIDEO)

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.