OBJAVILI SU DA SU SE VERILI, ALI SVI SU GLEDALI U JEDAN DETALJ: Mladoženju su OSUDILI, a mlada nije mogla da veruje šta čuje! (FOTO)
Foto: Instagram printscreen /jenaeatlife

zavidni ljudi

OBJAVILI SU DA SU SE VERILI, ALI SVI SU GLEDALI U JEDAN DETALJ: Mladoženju su OSUDILI, a mlada nije mogla da veruje šta čuje! (FOTO)

Ovaj detalj je ljudima bio čudan, zbog čega su mladenci pobesneli

Objavljeno:

Jutjuberi Džen Fanomrat i Leo Samanamud, koji zajedno vode popularni američki kanal,objavili su veridbu, a taj bi događaj verovatno prošao potpuno nezapaženo da njihovi obožavatelji nisu primijetili jedan detalj. Naime, Džen se na Instagramu pred svojih više od 65 hiljada pratitelja pohvalila kako se verila sa svojim partnerom Leom nakon devet godina veze.

9 years later, I said YES to my best friend! ❤️

A post shared by Jen Phanomrat (@jeneatslife) on

– Devet godina kasnije, rekla sam da mom najboljem prijatelju – napisala je, i objavila zajedničku fotografiju sa vereničkim prstenom.

Upravo je taj verenički prsten zapao za oko brojnim obožavateljima ovoga para.

- Izgleda kao da je ušao u radnju i rekao 'pokažite mi najmanji prsten ikad napravljen' – jedan je od komentara, a veličinu prstena uočili su i drugi.

"Sigurno je grozno čekati 9 godina prsten koji izgleda tako", "Slatko, a gde je prsten?", "Znači svi se moramo pretvarati da prsten nije mikroskopski malen", samo su neki od komentara.

Džen je priznala kako je navikla da dobija razne komentare na društvenim mrežama, ali ovakvim se nije nadala s obzirom na to da je sa svima podelila srećnu vest.

– Uvek sam podrška ženama koje podržavaju žene pa sam bila šokirana videvši koliko žena troši svoje vreme odgovarajući drugima kako bi upropastili naš srećan trenutak. Inače ne nosim nakit, a kada i nosim, biram jednostavan i minimalan – rekla je Džen.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.