ZA SAMO 300 $: Od danas Koka kolu možete napraviti i kod kuće! (VIDEO)

ŽIVELI DRAGI GOSTI

ZA SAMO 300 $: Od danas Koka kolu možete napraviti i kod kuće! (VIDEO)

Kompanija Keurig Green Mountain saopštila je da od danas prodaje aparate koji mogu praviti hladne napitke kao što su Koka-kola, Sprajt, Dr Peper i drugi gazirani sokovi
Objavljeno: 19:55h

Koka kola napravljena u sopstvenoj kući od danas je moguća, ako se prethodno plati 300 dolara za aparat, plus dolar po čaši. Aparat kompanije Keurig Green Mountain radi po sličnom principu kao ostali kućni uređaji ove firme za kafu i čaj - umetne se patrona, pritisne dugme i eto pića.

Koka-Kola takođe računa na uspeh aparata "Keurig kold" - najveći proizvođač pića ima 16,8 odsto udela u vlasništvu nad Keurigom. Svaki umetak košta između 1,12 i 1,25 dolara da bi se napravilo nešto preko dva decilitra napitka. To ni u Americi nije povoljno pošto se za nešto više para može kupiti dva litra koka-kole, koliko i u Srbiji. Direktor Keuriga Brajan Keli kaže da cilj nije da se ponudi jeftiniji proizvod, već da na raspolaganju u kući postoje različlita pića, a da ne moraju da se čuvaju konzerve i flaše koje zauzimaju prostor. Aparat funkcioniše tako što se prvo napuni vodom, a onda se umetne patrona s određenim pićem. Patrone imaju dva dela - jedan s ugljen-dioksidom i jedan s koncentratom. Piće je gotovo za najviše 90 sekundi tokom kojih se i ohladi. Živeli!

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.