SAZNALA JE DA NJENA ĆERKA MALTRETIRA DRUGU DECU: Zbog načina na koji je KAZNILA, svi su je osudili! (FOTO)
Foto: Facebook printscreen

roditeljstvo danas

SAZNALA JE DA NJENA ĆERKA MALTRETIRA DRUGU DECU: Zbog načina na koji je KAZNILA, svi su je osudili! (FOTO)

"Mislim da je ovo ekstremno i na granici zlostavljanja deteta"

Objavljeno:

Majka iz Kanade izazvala je rasprave na internetu nakon što je objavila kako je kaznila svoju ćerku (9).

U subotu je Amanda Mičel objavila tri fotografije sobe svoje ćerke Hane.

Kao kaznu za maltretiranje druge devojčice, iz sobe joj je uzela sve osim odeće. Objasnila je kako će njena ćerka čitavu nedelju nositi istu odeću, koja uključuje majicu sa porukom protiv maltretiranja (koju je planirala da pere svake večeri dok devojčica spava).

- Dobrodošli u mamin pritvor maloletnika za male devojčice - napisala je uz objavu koja je izazvala hiljade reakcija pa ju je sakrila za javnost.

Osim toga, devojčici je zadala i da 50 puta napiše fraze poput "neću lagati", "biću dobra prema svima", "ja sam odgovorna za svoje akcije".

Mičel je rekla za Global Njut kako njena ćerka obično nema problema s ponašanjem pa ju je ovo iznenadilo. S ćerkom je o incidentu razgovarala, a zatim je odredila kaznu.

- Bilo joj je jako žao. Napisala je pismo prijateljici prema kojoj je bila zla. Napisala je pismo svom učitelju - kaže majka.

Ipak je popustila
Ipak je popustila foto: Facebook printscreen

Objavu je podelila jer je mislila da će je shvatiti njene prijateljice koje su takođe majke, ali do ponedjeljka popodne imala je gotovo 100 hiljada reakcija.

Većina komentara je pozitivna, ali neki su preispitivali njezine metode, kao i odluku da objavu učini otvorenom za javnost.

- Mislim da je ovo ekstremno i na granici zlostavljanja deteta - jedan je od komentara.

Nakon silnih komentara, Mičel kaže kako je na kratko razmišljala o svojoj odluci. Umesto jedne majice, devojčica je dobila 4, a fraze umjesto 50 puta mora da napiše po 25 puta.

- 99 % komentara je pozitivno. Možda je bilo 15-20 gadnih poruka u kojima su mi poručili da sam užasan roditelj, ali nije me briga za to - rekla je majka dvoje dece.

- Znam da joj ne činim ništa loše. Radim sve da joj pomognem. Rekla sam joj da ovo radim jer je volim i želim da odraste u dobru osobu - dodala je.

Rekla je i kako je njena ćerka već dobila neke svoje povlastice natrag, kao što su neke knjige, stolić uz krevet i lampa. Kaznu planira završiti do petka i nada se da je ovo prvi i zadnji put za ovakve drastične mere.

- Želim samo da ljudi znaju da nisam užasan roditelj. Zbilja se trudim biti dobra mama. Samohrana sam majka većinu naših života i radim jako teško da im pružim dobar život - zaključila je.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.