Devojčica (15) je spremila koktel po receptu sa interneta... Tri dana kasnije bila je MRTVA! (FOTO)(VIDEO)
Foto: Printscreen

strašna priča

Devojčica (15) je spremila koktel po receptu sa interneta... Tri dana kasnije bila je MRTVA! (FOTO)(VIDEO)

Po dolasku u bolnicu nivo alkohola u krvi joj je iznosio 0,4 promila, što je osam puta više od dozvoljene količine za upravljenje vozilima u Australiji

Objavljeno:

Porodica petnaestogodišnje devojčice koja je preminula nakon što se sama napila u kući, otkrila je da je popila celu flašu vodke sa lizalicama. Pronašli su je bez svesti i odveli u bolnicu.

Paris Kemper preminula je trećeg dana u bolnci, a policija istražuje incident. Kako se veruje, recept za smrtonosni koktel, koji sadrži alkohol, energetska pića i lizalice, devojčica je pronašla na "Instagramu".

Tinejdžerka je pronađena na imanju u Kenturtu u Sidneju u petak uveče, piše "Dejli mejl". Policija je zaplenila više predmeta iz porodične kuće, uključujući i flašu vodke i energetska pića, nakon što je otkriveno da je koristila recept koji je pronašla na internetu.

Njena porodica i prijatelji opisali su je kao neverovatno talentovanu i neverovatnog jahača konja sa "zlatnim srcem".

Bila je devojka velikog srca
Bila je devojka velikog srca foto: Printscreen

- Bila je prelepa ali još lepša iznutra... imala je zlatno srce i stalno se nudila da mi pomogne - rekao je jedan od njenih poznanika.

Po dolasku u bolnicu nivo alkohola u krvi joj je iznosio 0,4 promila, što je osam puta više od dozvoljene količine za upravljenje vozilima u Australiji. Policija veruje da je devojčica pila sama kod kuće.

- Dete nije bilo alkoholičar, nije bilo poznato da je imala probleme sa alkoholom. Ne mogu da izrazim koliko je besmislena i tragična njena smrt, a koja je mogla da se izbegne. Informacije koji imamo nam ukazuju da je imala poseban karakter, mlada devojka slobodarskog duha, koja je bila poštovana i voljena. Bila je vezana za životinje, imala je kokoške i konje i drugu stoku na farmi - rekao je Kričlou.

(Espreso.co.rs/ Daily Mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.