OTAC JOJ JE UMRO PRE PET GODINA: Za rođendan joj je iznenada stigao POKLON koji je ganuo do SUZA! (FOTO)
Foto: Facebook printscreen / Bailey Nicole Sellers

pretužno

OTAC JOJ JE UMRO PRE PET GODINA: Za rođendan joj je iznenada stigao POKLON koji je ganuo do SUZA! (FOTO)

Dirljiva priča o ljubavi oca i ćerke...

Objavljeno:

Bejli Selers iz Noksvila u SAD zauvek će pamtiti svoj 21. rođendan.

Ona je jedva zadržala suze kada je na svoj 21. rođendan primila čestitku, i to od oca Majka koji je umro pre pet godina od raka pankreasa, nekoliko meseci pre njenog 17. rođendana.

Znao je da će umreti pa se pobrinuo da njegova devojčica dobije cveće i čestitku za rođendan i kada njega više ne bude. Sve je dogovorio sa lokalnom cvećarnicom.

- Kada sam otvorila čestitku u isto vrieme sam se zaledila i osetila neopisivu sreću. Na kratko sam imala osećaj da je moj otac tu kraj mene - ispričala je devojka za CNN.

Ova čestitka je nešto drugačija i tužnija od prethodnih - napisao je da je poslednja:

- Bejli, ovo je moje poslednje pismo tebi dok se ponovno ne susretnemo. Ne želim da zbog mene proliješ više nijednu suzu, moja devojčice. Ja sam na boljem mestu i ti češ uvek biti moj najdragocjeniji dragulj koji sam dobio.

Tvoj je 21. rođendan i želim da uvek poštuješ svoju majku i ostaneš verna sebi. Budi srećna i živi punim plućima. Ja ću uvek biti uz tebe kroz sve tvoje životne prekretnice, samo pogledaj oko sebe i biću tamo. Volim te Bu Bi i srećan ti rođendan!!!

Tata

Bejli je čestitku i cveće objavila na Tviteru uz staru fotografiju na kojoj je s ocem na plaži, na koju su zajedno odlazili dugi niz godina.

Kaže kako je postala jako depresivna nakon očeve smrti, a to je rezultovalo time da je odlučila da studira psihologiju kako bi jednog dana pomagala ljudima kojima će biti teško, kao što je njoj bilo.

Veruje kako bi njen otac bio ponosan na nju.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.