ONO KAD RUSKI TAJKUN ŽENI SINA: Na svadbi pevala Dženifer Lopez, torta do plafona, a kad čujete cenu venčanice...(VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube

bahato

ONO KAD RUSKI TAJKUN ŽENI SINA: Na svadbi pevala Dženifer Lopez, torta do plafona, a kad čujete cenu venčanice...(VIDEO)

Ovako izgleda luksuz

Objavljeno:

Mihail Gucerijev je ruski tajkun koji je izdvojiopravo malo bogatstvo za venčanje svog sina Saida Gucerijeva i njegovu izabranicu devetnaestogodišnju Hadidžu.

Vlasnik naftne kompanije Rusnjeft, inače 16. na listi najbogatijih u Rusiji, organizovao je svadbu nasledniku o kojoj će se pričati godinama, a teško da će je neko nadmašiti.

Mladenci su uživali u nastupima najvećih svetskih zvijezda, pa su se mikrofona latili Dženifer Lopez, Sting, Enrike Iglesijas, Bijonse i Elton Džon. Nastup Eltona Džona koštao je sedam miliona evra, a Dženifer je svoj naplatila pet.

- Mladenci su iz veoma dobrih i poštovanih porodica. Svadba je bila veoma lepa, u vazduhu se osećala dobra energija, a voditelji su učinili sve kako bi se u potpunosti poštovali naša tradicija i naši običaji. Ja sam im od sveg srca poželio lepu zajedničku budućnost, mnogo dece i da poštuju svoje roditelje -napisao je predsednik Ingušetije na Instagramu, Junus Bek Jevkurov.

Devetnaestogodišnja nevesta je studentkinja moskovskog stomatološkog univerziteta “Evdokimov”, a na svadbi je nosila specijalno izrađenu haljinu čuvenog kreatora Elija Saba koja je bila optočena dijamantima i teška 25 kilograma.

Pogledajte:

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Magazin.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.