TEK JE POČELA DA ŽIVI SA DEČKOM, A ON JOJ JE VEĆ NABIO ROGOVE: Zatekla ga je s LJUBAVNICOM, i pokazala mu na šta je spremna PREVARENA ŽENA (FOTO)
Foto: Printscreen/Twitter

PONIZIO JE, ALI USLEDILA JE BRUTALNA OSVETA

TEK JE POČELA DA ŽIVI SA DEČKOM, A ON JOJ JE VEĆ NABIO ROGOVE: Zatekla ga je s LJUBAVNICOM, i pokazala mu na šta je spremna PREVARENA ŽENA (FOTO)

21-GODIŠNJA cura odmah se osvetila dečku kad ga je vidjela na spoju s drugom ženom u restoranu.

Objavljeno: 18:50h

Korina Fos iz Minesote bila je u vezi sa svojim dečkom skoro osam meseci, a pre tri meseca su počeli da žive zajedno. Dok je bila na poslu prošli mesec, Korina je dobila poziv od prijatelja da odmah dođe u jedan restoran.

Naime, prijatelj je uočio njenog dečka s drugom pa je Korina na poslu rekla menadžeru kako mora da ode kući jer ima "hitan slučaj".

Kad je došla u restoran, bila je ljuta te je sad već bivšeg dečka zalila vodom.

"Bila sam ljuta i zbunjena pa sam morala nešto reći. Biti prevaren nije dobar osećaj. Pitala sam ga zašto mi je to uradio, a on mi je rekao da moram da odem, s osmehom na licu", otkrila je Korina za Unilad.

"Sve vreme se smeškao, što mi je izazivalo sve veću ljutnju. Devojka s kojom je bio na sastanku zlobno se smeškala i tipkala po telefonu. Njen osmeh i njegovi kratki odgovori naterali su me da se osramotim pred celim gradom", dodala je te otkrila kako ga je zalila vodom.

Kasnije je priznala da je htela zaliti i devojku s obzirom na to da je znala za nju i da su oni par. Nakon osvete, Korina je istrčala iz restorana u suzama.

Iste večeri se iselila iz stana koji je delila s dečkom. "Nisam dobila zaključak jer nismo zapravo ni razgovarali. Takođe, sve stvari su još u kući pa ću morati da idem tamo vamo još nekoliko puta", zaključila je.

Njeni prijatelji brzo su je utešili, a nakon što je objavila priču na društvenim mrežama, dobila je na stotine poruka podrške sa svih strana sveta.

Bonus video:

I RIBE BI DA ŠETAJU? Svim silama trude se da pređu put!

(Espreso.co.rs/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.