BEBA JE LEŽALA NA PODU I PLAKALA, a onda je prišao PAS: Majka je ostala u ČUDU kada je zatekla ovaj PRIZOR! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/ WaioliCoCo

ovo nije očekivala!

BEBA JE LEŽALA NA PODU I PLAKALA, a onda je prišao PAS: Majka je ostala u ČUDU kada je zatekla ovaj PRIZOR! (VIDEO)

U videu koji je majka snimila, uverena je da se beba i pas takmiče za njenu pažnju plakanjem ili se pas možda samo žali jer želi malo mira i tišine

Objavljeno: 20:42h

Rivalstvo između braće i sestara je česta stvar kod ljudi, ali da li ono postoji ako je jedno od njih pas? Nismo sigurni, ali majka koja je snimila ovaj video definitivno misli da postoji, naročito zbog toga što se njena tek rođena beba i pas takmiče za ljubav i pažnju.

U videu koji je majka snimila, uverena je da se beba i pas takmiče za njenu pažnju plakanjem ili se pas možda samo žali jer želi malo mira i tišine. Ovde ustvari postoji jedan potpuno drugačiji razlog. Mali psić zna kako da zaustavi bebu u plakanju.

Čim pas vidi bebu kako plače, dotrči do nje, gleda ravno u kameru i svog vlasnika, ali takođe uradi nešto iznenađujuće. Umesto da laje na vlasnika pas počne zavijati što odmah zaustavi plač bebe.

Jasno je zašto beba prestane plakati. Želi da sluša nepoznati zvuk koji pas proizvodi, a pas zna kako da smiri bebu i u isto vreme dobije pažnju vlasnika.

Pogledajte i sami ovaj video koji ima preko 8 miliona pregleda:

(Espreso.co.rs/Viralno)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.