OVA MAJKA je svom SINU (3) uradila nešto O ČEMU PRIČA CEO SVET!
Foto: Printscreen/Facebook/Sandy Gribble

NAUČILA GA PAMETI

OVA MAJKA je svom SINU (3) uradila nešto O ČEMU PRIČA CEO SVET!

Želeći da ga naučiti lekciju, dosetila se kako bi mogla da mu pokaže u koliku opasnost se doveo pa je pozvala lokalnu policijsku stanicu

Objavljeno:

Sendi Gribl, inovativna mama s Novog Zelanda, je nakon bega svog trogodišnjeg sina iz kuće, odlučila da ga kazni na poseban način. U sve je uključila i policajce, koji su odlučili da pomognu mami "u nevolji".

Nakon lošeg dana, koji je Sendi komentarisala na Fejsbuku kao dan kad je njen trogodišnjak Laši odlučio da testira sve granice koje su ikad bile postavljene, besna i iscrpljena ga ja poslala u krevet.

Kako se od jutra ružno ponašao, mama mu je prvo zabranila odlazak na plivanje, a kasnije ga i kaznila "kratkim odmorom" da razmisli o svom ponašanju. Napomenula je da je bez obzira što ima samo tri godine, "njen sin jako napredan i inteligentan dečak, koga ne treba potcenjivati", piše Dejli Mejl.

Ubrzo se uputila u njegovu spavaću sobu kako bi proverila da li je zaspao i doživela šok. Njen sin nije bio u krevetu. Potrčala je prema širom otvorenom prozoru i pogledala na ulicu.

Istrčala je napolje samo u donjem vešu i potkošulji, bila je van sebe sve do trenutka kad ga je spazila kako hoda niz ulicu.

- Trčala sam niz ulicu (ne mogu da verujem da sam čak uspela i da trčim) i osetila olakšanje kad sam ga videla živog i zdravog. Najviše sam se bojala da ga je udario auto - priseća se Gribl.

- Nikad nisam mogla da zamislim taj hod srama koji mi je priuštio. Vrištao je i plakao: 'Ti si kakica, ogromna kakica, više nisaaaaaam tvooooj prijatelj!", dok je sve više komšija otvaralo prozore kako bi videlo šta se dešava na ulici - nastavlja Gribl

.

Želeći da ga naučiti lekciju, dosetila se kako bi mogla da mu pokaže u koliku opasnost se doveo pa je pozvala lokalnu policijsku stanicu.

- Dobila sam poručnicu Lisu koja se nasmejala na moju ideju i rekla mi da je trenutno mirno u stanici i da slobodno dođemo.

Ubrzo se cela porodica našla u policijskoj stanici, gde su malom Lašeju policajci objasnili koliko je opasno to što je uradio i šta je sve moglo da mu se dogodi. Dali su sve od sebe da bi mu pokazali koliko je opasno bežati od kuće.

- Nakon svega što se dogodilo taj dan, on je shvatio! Htela sam da shvati koliko je opasno to što je uradio i njegov mozak, star samo 1216 dana, je stvarno shvatio da je ulica opasna za malo dete i da nije napravljena za bebe i polugole mame, kao i da je trebao da sluša mamu i ode u krevet - napisala je Sendi.

Napomenula je i da će obavezno poslušati savet policajaca i postaviti brave na prozore u njegovoj sobi.

BONUS VIDEO: PORUKA OVE MAME JE POSTALA HIT: Ovo je tamna strana roditeljstva

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.