OVA ŽENA MOŽE DA NAMIRIŠE KAD NEKO UMIRE: Taj miris je BOLESNO SLATKAST, kaže ona i dodaje nešto ZASTRAŠUJUĆE...
Foto: Facebook/Ari Kala

neverovatno

OVA ŽENA MOŽE DA NAMIRIŠE KAD NEKO UMIRE: Taj miris je BOLESNO SLATKAST, kaže ona i dodaje nešto ZASTRAŠUJUĆE...

Šesto čulo je otkrila dok je još bila devojčica

Objavljeno: 11:02h

Ari Kala (24), samoprozvana vidovnjakinja iz Australije, tvrdi da može da namiriše smrt na ljudima, ali ističe da je njen dar beskoristan s obzirom da ne može učiniti ništa da ih spasi.

Ari je radila kao sekretarica u jednoj advokatskoj firmi, ali ove godine je odlučila da da otkaz i postane profesionalna vidovnjakinja. Danas uči žene kako da koriste svoje vidovnjačke sposobnosti, piše Mirror.

"Šesto čulo" je, kako kaže, otkrila još dok je bila dete. Kad je imala 12 godina na svom umirućem ujaku osjetila je "bolestan, slatkast miris" koji niko drugi u porodici nije osećao.

- Veče pre nego što je umro osetila sam bolestan, slatkasto truli zadah u njegovom domu. Mislila sam da je to miris neke ustajale hrane, ali kasnije sam shvatila da je to miris smrti. Otad, više puta sam osetila isti miris kod ljudi koji su bili u terminalnoj fazi bolesti ili kod onih koji su vrlo stari.

- Nekad imam utisak da je taj dar neka vrsta prokletstva, tereta. Više puta sam htela da kažem ljudima šta osećam, ali onda sam shvatila da to nije moja dužnost. U neku ruku je zapravo beskorisan dar - kako ikome mogu pomoći?! Zamislite da priđem neznancu i kažem mu da će uskoro umreti, a da on toga nije ni svestan.. to bi bila katastrofa.Nije na meni da se mešam u njihovu sudbinu - smatra Kala.

Smatra da svatko ima vidovnjački potencijal, ali da ga pod pritiskom društvenih normi potiskuje još od detinjstva.

- Decu uče da treba da se uklope u zajednicu, da budu tiha i normalna koliko god je to moguće. Uče ih da je njihova imaginacija nestvarna i zbog toga se vidovitost ne može razviti - kaže Kala.

- Kao dete sam mogla da "čitam" emocije kod ljudi, sanjala sam o stvarima koje bi se na kraju i ostvarile. Ljudima oko mene to se nije sviđalo. Kako sam rasla pribojavala sam se njihove osude pa sam "isključila" svoj dar. Posao od 9 do 17 sati me nije ispunjavao, činio me depresivnom, ali sam onda shvatila koji je moj poziv. Izgubila sam deo prijatelja i neke članove porodice, ali sada shvatam da je to bila najbolja moguća odluka - kaže Kala.

Iako je često bila na meti "trolova" na internetu, koji su pisali negativne komentare, kaže da je naučila da je u redu biti čudan.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.