O ČEMU SE OVDE RADI?! Ova devojka ima 32 godine, nikad nije VODILA LJUBAV, niti se ikada POLJUBILA s nekim i kaže - srećna je zbog toga
Foto: Printscreen

RETKOST

O ČEMU SE OVDE RADI?! Ova devojka ima 32 godine, nikad nije VODILA LJUBAV, niti se ikada POLJUBILA s nekim i kaže - srećna je zbog toga

U tinejdžerskim danima, ova žena je naišla na odbijanje

Objavljeno: 30.05.2018. 20:28h
  • 2

Njena životna priča je nekima potpuno u redu, dok je drugi sažaljevaju.

Anonimna Australijanka ima 32 godine i celom svetu je priznala da se nikad nije čak ni poljubila, a kamoli da je imala vodila ljubav. Ona kaže da to nije njena "svesna odluka", da je sve splet okolnosti, ali i da se ne stidi svog statusa.

- Ne osećam sramotu jer mislim da ne postoji nešto sasvim pogrešno u tome što sam još devica - kaže ona.

Ova devojka tvrdi da je ona privlačila i muškarce i žene, ali da oni jednostavno nisu privlačili nju.

- To nije bila svesna odluka. Ja, kao i mnogi ljudi, definitivno želim da nađem osobu koja može da me voli i poštuje - dodala je.

Ona je priznala da je čak privlačila i ljude koji su bili u vezama, ali da nikada nije htela da se igra tuđim osećanjima.

- Verovatno sam mogla da se prisilim na pijani ili dosadni seks samo zbog iskustva, ali ideja o tome mi nikad nije bila primaljiva - rekla je.

Kada pomene svoj status o nevinosti, ona se susreće sa pomešanim reakcijama ljudi.

- Nekima je to u redu, dok me drugi sažaljevaju. Najneverovatnija reakcija koju sam dobila je od nekoga ko mi rekao da sam "previše izbirljiva" - kaže Australijanka.

U tinejdžerskim danima, ova žena je naišla na odbijanje. Bila je zaljubljena u dvoje prijatelja, ali je odbijena oba puta.

- Kada su me drugi put odbacili u kasnim dvadesetim godinama, shvatila sam da odbacivanje pomaže da shvatite gde se nalazite i da ne treba da gubite vreme na razmišljanje - objasnila je ona.

Za odgovor na pitanje "zašto nikad nije imala seks", ona nema jasan odgovor.

(Espreso.rs/ Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media