NJEN VERENIK JE PREMINUO DAN PRE VENČANJA: Dva meseca kasnije, dobila je POKLON koji je dirnuo do SUZA!
Foto: Facebook printscreen/Danielle Cumberworth

potresna priča

NJEN VERENIK JE PREMINUO DAN PRE VENČANJA: Dva meseca kasnije, dobila je POKLON koji je dirnuo do SUZA!

Kasnije je saznala da je poklon njen verenik naručio bez njenog znanja, kao iznenađenje

Objavljeno:

Danijel Kambervort doživela je užasnu sudbinu - njen verenik Ešli Grent Smit (27) je preminuo samo dan pre nego što je trebalo da se venčaju.

Ona je već bila u opštini i predavala je potrebnu dokumentaciju, kada je čula tužne vesti. Ešli je preminuo nakon borbe sa teškim oblikom raka krvi.

Dva meseca nakon smrti, Danijel je dobila neočekivan poklon. Kasnije je saznala da je poklon njen verenik naručio bez njenog znanja, kao iznenađenje. U pitanju je bio prelepi verenički prsten.

- Jednog dana sam došla kući sa posla i videla da sam propustila da preuzmem neki paket. Otišla sam da ga podignem, i otvorila sam ga već u kolima. To je bio verenički prsten od Ešlija. Nisam plakala, smejala sam se. Nije mi za to rekao. - ispričala je Danijel.

Ona i Ešli su se upoznali na odmoru na Kritu 2015. godine i od tada su bili nerazdvojni.

Jednog dana mu se pojavila izraslina na vratu, i mislio je da će antibiotici to srediti. Međutim, kako je rasla, otišao je na testove i dobio poražavajuće vesti. Oboleo je od retkog oblika raka T-ćelija limfoma.

- Tada smo bili zajedno godinu dana, i trebalo je da počnemo da živimo zajedno - priča Danijel.

Ešli je zatim krenuo na hemioterapije. Iako su one loše uticale na Ešlija, Danijel priča kako nije izgubio smisao za humor i vedrinu.

- Kako su meseci prolazili, njegov tumor je rastao. Dao mu je nadimak Kolin. Šalila sam se da nas je troje u vezi i da je gužva, pa Kolin mora da ode - kaže njegova verenica.

Nakon što su sve terapije iscrpljene, Ešliju je kao opcija ostala samo imunoterapija koja je koštala 200.000 funti. Porodica je uspela da sakupi 25.000 funti, ali je postalo prekasno.

Njegova bolest bila je terminalna. Danijel ga je onda pitala da li ima išta za čime žali u životu.

- Rekao mi je "žao mi je što te neću nikada oženiti". Zato smo odmah krenuli sa planiranjem venčanja, ali nije ga doživeo - priča slomljena Danijel.

Iako nisu uspeli da se venčaju, Danijel kaže kako će prsten zauvek čuvati jer je podseća na sve trenutke koje je provela sa svojim nesuđenim suprugom.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Mirror.co.uk)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.