UŽAS U OPERACIONOJ SALI: Doktorka i osoblje tverkuju i pevaju, a ispred njih leži pacijent u nesvesti! (VIDEO)
Foto: Printscreen

strašno

UŽAS U OPERACIONOJ SALI: Doktorka i osoblje tverkuju i pevaju, a ispred njih leži pacijent u nesvesti! (VIDEO)

Doktorka se trenutno nalazi pod istragom zbog pet tužbi za malverzacije u poslednjih šest meseci

Objavljeno:

Snimak na kojem se vidi kako doktorka i zdravstveni radnici iz Atlante tverkuju i pevaju za vreme operacije, dok je pored njih pacijent u nesvesti, pojavio se na društvenim mrežama i zazvao pravu pometnju i negodovanje građana.

Kako prenose strani mediji, doktorka, koja je u centru pažnje na snimku, je Vindel Dejvis Boute, jedna od najiskusnijih plastičnih hirurga u Atlanti.

Boute se trenutno nalazi pod istragom zbog pet tužbi za malverzacije u poslednjih šest meseci. Prema izveštajima, protiv nje su podnete još četiti tužbe.

Ovi nije prvi snimak koji je uznemirio javnost. Naime, na Jutjubu postoji još najmanje 20 snimaka na kojima se vidi kako doktorka igra, tverkuje i repuje sa svojim osobljem za vreme operacija.

Na njima se vidi kako Boute peva dok ispred nje leži nesvesni pacijent, a na jednom čak pravi i rez.

Bivša pacijentkinja doktorke Boute izjavila je kako se nakon operacije probudila u hotelskoj sobi sledećeg jutra, sa sendvičom u rukama.

U drugom slučaju, Ojaj Liburg (26) podneo je tužbu u ime svoje majke, koja je pretrpela trajnu povredu mozga kada joj je stalo srce, zbog čega kiseonik nije mogao da dođe u mozak tokom osmočasovne operacije.

Medicinski odbor pokrenuo je istragu o nebezbednoj praksi doktorke. Za sada, nijedan disciplinski postupak nije pokrenut protiv nje.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.