Milt ima 104 godine, a ova kujica je teško bolesna: Njihova priča je PRETUŽNA i PRELEPA u isto vreme! (FOTO)
Foto: Screenshot: Facebook

JAO SRCA

Milt ima 104 godine, a ova kujica je teško bolesna: Njihova priča je PRETUŽNA i PRELEPA u isto vreme! (FOTO)

Milt i Layla su se vrlo brzo povezali, a imali su i zajednički cilj, ostati pokretni i zdravi

Objavljeno:

Milt Lessner je oduvek imao psa u svom životu i on misli da su oni razlog za njegovu dugovečnost. Naime on ima 104 godine i uvek mu je društvo pravio neki čupavac.

Ono što je Miltu posebno drago je povezanost koja se stvara tokom godina. Njemu je ta povezanost bila vrlo važna kada mu je preminula supruga i ljubimac pre par godina.

S obzirom na to da je tada već imao 100 godina, ni jedno sklonište mu nije htelo udomiti psa, ali on nije odustajao. Kontaktirao je specijaliste za starije pse u San Diegu i dogovorili su se da će dobiti psa na privremeni smeštaj sve dok se bude moga brinuti za nju.

foto: Screenshot: Facebook

2016 godine u njegov život je ušlo kuče Layla koju zbog starosti niko nije hteo udomiti. Milt i Layla su se vrlo brzo povezali, a imali su i zajednički cilj, ostati pokretni i zdravi.

Layla je bila lutalica i imala je gadnu upalu maternice kada su je pronašli. Spasili su je i smestili u organizaciju koja se brine za starije pse Lionel's Legacy.

Direktorka organizacije Laura Oliver je odmah znala da su Milt i kujica idealni jedno za drugoga. Nadamo se da će ovo dvoje uživati u svojim zlatnim godinama.

Pogledajte bonus video:

(Espreso.co.rs / Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.