NJIHOVO VENČANJE GLEDAO JE CEO SVET: A evo šta kraljevski par očekuje posle proslave!
Foto: Reuter

hari i megan

NJIHOVO VENČANJE GLEDAO JE CEO SVET: A evo šta kraljevski par očekuje posle proslave!

Umesto medenog meseca, odlučili su se za nešto drugo

Objavljeno:

Princ Hari i Megan Markl imali su bajkovito venčanje, a mnoge zanima šta će oni raditi posle toga.

Nakon prijema za najbliže prijatelje i rodbinu vojvoda i vojvotkinja od Saseksa povukli su se od javnosti, ali poznato je da u oktobru idu na put u Australiju, Novi Zeland, Fidži i Tongu.

Premda se pisali kako će na medeni mesec u Nambiju ili Bocvanu, par je odlučio kako će se odmah posvetiti radu, odnosno humanitarnim organizacijama. Prvi prijem na kojem će se pojaviti bit će proslava 70. rođendana princa Čarlesa, u utorak u Bakingemskoj palati.

Megan će zatim uz kraljicu prisustvovati Sajmu cveća u londonskom Čelsiju, a početkom leta će s Harijem na kratki put u Dablin. Zanimljivo je da princ Hari nikad nije bio u Irskoj, dok je Mehan pre četiri godine tamo bila kao veleposlanica Svetskog samita mladih.

Ipak, put u Australiju bit će njihovo prvoveliko službeno putovanje nakon venčanja. Sidnej je u oktobru domaćin Inviktus igara na čijem su prošlom izdanju u Torontu Hari i Megan prvi put viđeni kao par.

Kraljica je pre venčanja unuka zaposlila kao ambasadora mladih Komonvelta stoga je Hari i kazao kako će mu poseta zemljama Komonvelta biti prioritet.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.