DEČAK JE PRVI PUT U ŽIVOTU VIDEO BLIZANCE: Pogledajte samo njegovu reakciju! (VIDEO)
Foto: Printscreen/youtube

PRESLATKO

DEČAK JE PRVI PUT U ŽIVOTU VIDEO BLIZANCE: Pogledajte samo njegovu reakciju! (VIDEO)

Mnogi odrasli ne mogu razlikovati blizance

Objavljeno:

Preslatki dečak Landon nikada nije video blizance, a kada su njegove rođake bile pored njega, svaka s jedne strane, njegova zbunjenost je bila jednostavno preslatka. Cela porodica ga je posmatrala dok je neprestano gledao prvo u jednu rođakuu, a onda u drugu.

Čak je u panici pogledao u svoju mamu. Landon očito pokušava da shvati zašto odjednom vidi duplo. Na svu sreću, neko se setio da snimi ovu preslatku interakciju i podieli je s drugima. Landon se čak malo uplašio kada je njegova rođaka počela da plače. Čak i u tim godinama on ih ne može razlikovati. Čak ni mnogi odrasli ne mogu razlikovati blizance.

Prema stranici Twinversity, nekoliko je načina na koje roditelji mogu razlikovati svoje malene dok su još bebe. Prva stvar koju preporučuju je ostavljanje bolničkih narukvica na rukama beba dokle god mogu. Ovo pomaže u razlikovanju beba i u sprečavanju zbunjenosti. Nakon što narukvice postanu tesne, stranica preporučuje da bi bilo korisno obojati mali prst svake bebe u različitu boju.

Budući da bebe vole da cuclaju palac, mali prst je savršeno mesto za bojanje. Ako ništa od toga ne upali, stranica preporučuje oblačenje beba u odelca različite boje. Na žalost, Landon je premlad kako bi razumeo išta od ovoga te je naprosto zbunjen. Zapravo, on gleda od jedne do druge bebe i pita se u što se sada uvalio.

Sedi u velikoj fotelji između dve bebe i sigurno razmišlja kako da pobegne. Na žalost, budući da je i sam vrlo malen, mora čekati dok ga mama ne uzme i stane na kraj toj zbunjenosti. Landon izgleda potpuno šokiran svojim rođakama. Nije ni čudo što je nasmejao svoju porodicu. Njegov izraz lica je apsolutno presladak.

BONUS VIDEO: PRESLATKO: Tigrić kada je gladan plače kao prava beba, a tek kako pije mleko iz flašice! (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Novi život.net)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.