Rezervisala je hotel sa bazenom i prekrasnim pogledom, a dobila je NEŠTO SASVIM DRUGO! (FOTO)
Foto: Printscreen Twitter

nerealna priča

Rezervisala je hotel sa bazenom i prekrasnim pogledom, a dobila je NEŠTO SASVIM DRUGO! (FOTO)

Čim je videla bazen, Dženi Kershaw odmah je rezervisala hotel koji je u stvarnosti izgledao sasvim drugačije

Objavljeno:

Prilikom reklamiranja smeštaja važno je imati i dobrog fotografa. Jer šta drugo zaključiti nakon što je priča Engleskinje Dženi Kershaw postala pravi hit na društvenim mrežama kada je objavila fotografiju iz jednog vijetnamskog hotela u kojem je odsela.

Dženi je, naime, preko platforme Booking.com rezervisala smeštaj u Vijetnamu s prekrasnim pogledom i još lepšim bazenom na vrhu hotela. Međutim, kada je stigla u hotel i otišla na bazen koji joj je oduzeo dah, imala je što videti. Nije uopšte reč o bazenu već o đakuziju koji se nalazi u staklenoj prostoriji pa iz određenog kuta gledanja ima pogled na grad. Nakon što je fotografiju objavila na Tviteru, sakupila je više od 150.000 lajkova i 70.000 objava, a komentari su potpuno očekivani.

"Ovo je takva neugodnost za Booking.com", "Svaka čast fotografu", "Nešto slično Tinderu", neki su od komentara, a nakon što se objava proširila internetom, oglasio se i Booking.com koji se ispričao Engleskinji. Nakon njene objave, hotel je promenio podatke te su napisali kako imaju besplatan đakuzi.

Imate li vi sličnih iskustava s marketinškim prevarama preko interneta? Jeste li ikada kupili nešto što je na fotografijama izgledalo potpuno drukčije?

Pogledajte bonus video:

(Espreso.co.rs / Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.