DESETORO DECE BILO JE ZAROBLJENO U KUĆI HORORA!  Njihova baka je sumnjala da ih roditelji zlostavljaju: Otac je ŠAMARAO BEBU i zatvarao joj usta LEPLJIVOM TRAKOM (VIDEO)
Foto: Printscreen/youtube

PROŠLI KROZ PAKAO

DESETORO DECE BILO JE ZAROBLJENO U KUĆI HORORA! Njihova baka je sumnjala da ih roditelji zlostavljaju: Otac je ŠAMARAO BEBU i zatvarao joj usta LEPLJIVOM TRAKOM (VIDEO)

Baka je rekla da su njeni unuci "živeli u torturi" i optužila njihovog oca Sžpnatana Alena da "obožava satanu"

Objavljeno:

Baka desetoro dece čiji su roditelji uhapšeni zbog torture a koja su oslobođena iz porodične "kuće horora" u Kaliforniji, izjavila je da je sumnjala da su deca bila zlostavljana i nazvala oca većine mališana “monstrumom”.

- Uzeo bi bebu i šamarao je po licu i stavljao lepljivu traku na njena usta da ućuti – izjavila je Vanda Rodžers, baka sa majčine strane.

Baka je rekla da su njeni unuci "živeli u torturi" i optužila njihovog oca Džonatana Alena da "obožava satanu". Ona je navela da Alen na stolu u svojoj “đavolskoj sobi” drži nož sa satanističkom knjigom s naslovom “Buđenje Lucifera”.

-Džonatan obožava đavola. Ima đavolsku sobu koju on zove sobom za meditaciju – rekla je ona. -Ne mogu da verujem da moja čitava porodica prolazi kroz ovo, to je noćna mora.

Oba roditelja su porekla optužbe. Majka dece Ina Rodžers rekla je da su socijalne službe ispitale decu pre tri godine, kad je njena majka “nešto pomenula” što je izazvalo njihov dolazak. Međutim, ništa nije dovelo do istrage.

-Vratili su mi decu nazad – rekla je Ina.

Alen je rekao da on nije ni monstrum ni satanista. Istakao je da praktikuje kabalu.

-Nisam savršen, niko nije. Ali nisam životinja, mučitelj niti čudovište... Istina je da je ovo funkcionalno domaćinstvo. Svi su pomagali svima. To je bio potpuni krug, stariji su pomagali manjima – rekao je Alen – rekao je on, dodajući da nema advokata. – Živim izrazito duhovnim životom – ne u smislu da verujem u žrtve i torturu nad decom i druge satanske stvari za koje kažu da ih obavljam. Ja to ne radim.-

Alen tvrdi da nikada nije tukao svoju decu, iako bi ponekad “podigao glas”.

Priče o zlostavljanju pojavljivale su se postepeno tokom novog ispitivanja dece koja su sada smeštena kod rođaka. Osmoro starije dece ispričalo je zvaničnicima sve o incidentima koji su se događali godinama unazad. Nije poznato da li su vlasti imale priliku da spreče torturu nad decom.

Roditelji Džonatan Alen i Ina Rodžers, koji žive u gradu Ferfildu, severno od San Franciska, sadistički su tretirali svoju decu u kući punoj smeća, izmeta i trule hrane. Slučaj je otkriven kad je najstariji sin pobegao od kuće. Policija ga je pronašla i kad ga je vratila kući zatekla je užasavajući prizor.

Alenu i Rodžersovoj sada prete višestruke optužnice za torturu i zlostavljanje dece, starosti između 4 meseca i 12 godina. Alen (29) je porekao juče da je kriv po 7 tačaka optužnice za torturu i 9 za zlostavljanje dece, dok će Rodžersova (31), koja je takođe porekla krivicu, biti optužena po 9 tačaka za zlostavljanje.

-Nema slomljenih kostiju. Nema velikih ožiljaka. Moja deca imaju modrice i ogrebotine jer su deca, ali to je sve. Moja deca su moj život – rekla je majka.

Rodžersova je juče rekla da će sve optužbe protiv nje “otpasti”. Ona je juče navela da decu podučava kod kuće, ali njen dom u Ferfildu nije registrovan kao privatna škola, kao ni njene pređašnje adrese, što je neophodno prema kalifornijskom zakonu.

Komšija Leri Megni rekao je da nije imao pojma da u kući Rodžersove živi desetoro dece.

-Roditelji bi mahnuli kad bi odlazili iz kuće, ali decu nikad nismo čuli da se igraju u dvorištu niti kod bazena iza kuće. To je veoma velika kuća, ali ne znam kako su mogli da je drže u tišini sa 10 dece. Ja ne mogu to da postignem sa dvoje dece – rekao je on.

Kako ukazuje “Gardijan”, ovaj slučaj neverovatno podseća na zlostavljanje dece u mnogobrojnoj porodici u kući u Perisu, Kalifornija, u kojoj su Dejvid i Luis Turpin decenijama mučili i držali 13-toro dece u zatočeništvu.

BONUS VIDEO:(KURIR TV) PAO SPORTSKI AVION KOD ZEMUN POLJA: Dve osobe poginule!

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.