Ovaj čovek je SERIJSKI PREVARANT, dosad je ojadio MNOGO ŽENA, sve na isti način!
Foto: Screenshot/YouTube/CBS Los Angeles

opasan tip

Ovaj čovek je SERIJSKI PREVARANT, dosad je ojadio MNOGO ŽENA, sve na isti način!

- Naručio je salatu od račića, file minjon, pojeo i onda otišao napolje. Rekao mi je da čeka poziv tetke i da mora brzo da napuni mobilni. Nakon toga je nestao - kaže jedna žena

Objavljeno: 15:25h

Čovek sa slike, Pol Gonzales, već tri godine ostavlja žene koje izvede na sastanak na cedilu: pobegne sa večere, pa one moraju da plate račun.

Prvi put se pojavio u medijima u martu prošle godine nakon što je ostavio dve žene posle dejta i ostavio im da plate skupe račune u restoranu u Kaliforniji.

Jedna od žena je ispričala medijima da je Gonzalesa proverila na internetu i saznala je da je već prevario dve žene na isti način kao i nju. Gonzalesu to očigledno ne smeta jer je pre samo nekoliko dana nasamario još dve žrtve.

Žene upoznaje online i onda ih poziva na sastanak. Nakon divne, ali i često skupe večere žrtvama počne govoriti o svojoj bolesnoj tetki i koliko se brine zbog nje.

Nakon toga odlazi u automobil navodno po punjač za mobilni, ali se nikada ne vrati u restoran. Jedna je žrtva večeru morala platiti 130 dolara.

- Naručio je salatu od račića, file minjon, pojeo i onda otišao napolje. Rekao mi je da čeka poziv tetke i da mora brzo da napuni mobilni. Nakon toga je nestao - kaže jedna žena.

Dodala je da joj je povredio ponos i da se osećala glupo.

Kalifornijska policija poziva žrtve da podnesu prijave jer je takvo ponašanje u toj saveznoj državi kažnjivo, piše Odditycentral.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.