STARCA SU SNAHA I SIN TERALI DA JEDE ODVOJENO OD PORODICE: Unuk dekice je roditeljima uputio poruku zbog koje ćete se NAJEŽITI
Foto: Pixabay

da li se sećate ove priče?

STARCA SU SNAHA I SIN TERALI DA JEDE ODVOJENO OD PORODICE: Unuk dekice je roditeljima uputio poruku zbog koje ćete se NAJEŽITI

Ove reči će vas dirnuti... 

Objavljeno: 15.05.2018. 20:31h
  • 350

Kada je zapao u jako duboku starost više nije bio u stanju da jede normalno, jer su mu se ruke tresle, zbog čega bi mu ponekad ispadala hrana iz ruku.

Jednog dana ispala mu je posuda sa hranom iz ruku i razbi se, na šta se snaha jako naljutila i zatraži od muža da nađe neko rešenje.

Sin razmisli, pa odluči da napravi ocu posudu od drveta, kako ne bi prosipao hranu po stolu. Terali suga da jede sam, odvojen od porodice.

Starac je bio jako tužan zbog osećaja da je odbačen pod stare dane i prisiljen da jede sam dok svi ostali članovi porodice jedu za stolom.

Kako je vreme prolazilo povećavale su se zabrane nametnute starcu od strane njegovog sina i snahe i više nije mogao da ih podnese…

Nakon nekoliko meseci starac je umro.

Nakon sahrane supružnici su hteli da se reše starih dedinih stvari, tako što će ih pokloniti siromašnima ili baciti.

Iznenada dotrča unuk i uze dedin drvenu posudu, na što ga otac upita: “Šta će ti ta drvena posuda? Šta ćeš da napraviš od nje?“.

Na to mu dečak odgovori:

“Želim da ja sačuvam da mogu hraniti tebe ili majku kada ostarite kao deda”.

BONUS VIDEO: 

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media