NARUČILA JE PRELEPU PROSTIRKU SA INTERNETA: Kada je videla šta joj je stiglo, plakala je od smeha! (FOTO)
Foto: Profimedia

razočarala se

NARUČILA JE PRELEPU PROSTIRKU SA INTERNETA: Kada je videla šta joj je stiglo, plakala je od smeha! (FOTO)

Bilo joj je čudno što košta samo 3 dolara...

Objavljeno:

Sa kupovinom preko interneta nikad se ne zna, a dokaz za to je iskustvo ove Amerikanke.

Džezmin Bamps iz Voltervila u SAD-u je preko Viša naručila čupavi kupaonski tepih za samo tri dolara. Iako je neverovatna i sama pomisao da bi za taj novac mogli kupiti tepih, 22-godišnjakinja je pomislila kako je ''uhvatila'' dobru akciju te s nestrpljenjem čekala svoj paket.

Ali, kada je paket napokon stigao, Džezmin mu se dobro nasmejala. Iz malene vrećice izvadila je nešto čupavo, veličine podloge za tortu pa u početku nije ni pomislila da bi to mogao biti tepih koji je naručila.

Nije dobila ono što je naručila
Nije dobila ono što je naručila foto: Reddit

- Prvo sam pomislila da ne znam šta bi moglo biti tako maleno. Kada sam videla čupavo krzno, jetila sam se da je to tepih. Odjurila sam kod cimerke u sobu, stavila ga na pod i stala na njega te je upitala: "Sviđa li ti se naš novi tepih za kupatilo?" Obe smo se samo smejale – ispričala je devojka koja je svoje iskustvo kupovine preko interneta podelila na Reditu gde je njena objava odmah postala hit.

Priznala je kako nije ni gledala veličinu tepiha već je mislila da je isti kao s fotografije a onda je obećala sama sebi da će ubuduće dobro gledati opise proizvoda, ali i komentare kupaca.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.