AKO KORISTITE USLUGE OVE AVIO-KOMPANIJE, PRIPAZITE! Uveli su NOVINU koja će razbesneti mnoge putinike!
Foto: Pixabay

otežavajuća odluka

AKO KORISTITE USLUGE OVE AVIO-KOMPANIJE, PRIPAZITE! Uveli su NOVINU koja će razbesneti mnoge putinike!

Ova kompanija leti i iz Niša

Objavljeno:

Irska avio-kompanija koja leti i iz Niša, Rajaner, uvela je novinu koja je milione putnika dovela u nezgodan položaj - od sada se mogu čekirati samo 48 sati pre leta.

Ovime je Rajaner otežao život svima koji nemaju dovoljno novca na unapred rezervišu svoja mesta. Nov način poslovanja počeće od 13. juna.

Do pre dve godine, putnici su mogli da se čekiraju sedam dana pre leta, i to onlajn. Zatim je Rajaner 2016. godine odlučio da taj rok skrati na četiri dana.

Od maja prošle godine, kompanija je dobila dosta kritika zato što se prečesto dešavalo da putnike koji su putovali zajedno smesti na potpuno odvojena sedišta. Oni su na to odgovorili da prednost uvek daju onima koji su platili unapred za određeno mesto.

- Standardno (besplatno) čekiranje onlajn biće moguće od 48 sati do najkasnije 2 sata pre poletanja. Na ovaj način želimo da uvećamo izbor za putnike koji plate da unapred rezervišu mesto. - rekli su iz Rajanera.

Mnogi putnici su pobesneli, i upitali kompaniju šta da rade ako u 48 sati nemaju pristup internetu, ali nisu dobili odgovor. Većina smatra da je ovo samo način da se od njih izvuče još novca.

Rezervisanje mesta košta 4 funte po osobi.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Independet.co.uk)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.