Potrošio je 10.000 dolara da bi postao žena, a onda se GORKO POKAJAO! Radim sklekove kako bih se rešio VELIKIH GRUDI! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

nije lako biti žena

Potrošio je 10.000 dolara da bi postao žena, a onda se GORKO POKAJAO! Radim sklekove kako bih se rešio VELIKIH GRUDI! (FOTO)

Tri godine je živeo kao žena pod imenom Aria

Objavljeno:

Američki maneken Aleksander Vič (30) potrošio je 10.000 dolara na lasersko uklanjaje dlačica i na hormonske tablete kako bi postao žena, ali se predomislio.

Tri godine je živeo kao žena pod imenom Aria, ali se u međuvremenu predomislio pa sada želi ponovo da živi kao muškarac.

Jedno vreme je pokušavao u isto vreme da bude i žena i muškarac. Danas, ipak, tvrdi da je srećniji kao muškarac jer biti transrodna osoba nije nimalo lako, već je veoma stresno.

Kako kaže, u današnjem društvu je skupo biti žena, a konkurencija je velika.

U njemu se nešto prelomilo kad je prošle godine u holivudskom pozorištu glumio transrodni lik koji od žene postaje muškarac. Tada je shvatio kako više ne može živeti kao Aria i tada je odlučio da želi ponovo biti muškarac.

"Ja ne živim u kutiji i ne dopuštam da mi rodne norme nalažu što da radim ili mi ne daju da pronađem svoje mesto pod suncem. Ljudi misle da sam lažan i nedosledan, ali ja sam zaista verovao kako sam žena u muškom telu. Otkad sam ponovo postao muškarac, svi komentarišu moje velike grudi, ali ludački radim sklekove kako bih ih se rešio", ispričao je za Daily Mail.

Priznao je kako se nada da će pronaći partnerku koja će razumeti i prihvatiti njegovu prošlost.

"Ako je ona prava, neće je biti briga. I dalje imam neke ženstvene crte, nemam dlačice po telu, ali testosteron će se pobrinuti da one ponovno narastu. Fokusiran sam na potpunu promenu kod muškarca, ali trebalo mi je tri godine da postanem žena, pa bi bilo nerealno očekivati da ću sada uspeti za šest meseci”, rekao je.

Bonus video:

ANASTASIJA JU JE ODALA: Ceca napravila drastičnu promenu, odsekla je kosu, a evo kako sada izgleda!

(Espreso.co.rs/Dailymail.co.uk)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.