ČOPOR GEPARDA POJURIO PORODICU NA SAFARIJU: Jedva su se spasli! (VIDEO)
Foto: Youtube printscreen

STRAVIČNO

ČOPOR GEPARDA POJURIO PORODICU NA SAFARIJU: Jedva su se spasli! (VIDEO)

Očigledno ignorišući koncept safarija, sa životinjama koje poluslobodno žive i prilazi im se u krugovima, porodica je mačkama prišla na nekoliko desetina metara

Objavljeno:

Snimak porodice turista koja beži od čopora geparda pošto su napustili svoje vozilo u nacionalnom parku u Holandiji danas su videli milioni korisnika Jutjuba.

Snimak, koji je napravljen u ponedeljak u nacionalnom parku Bekse Berge, prikazuje porodicu koju su holandski mediji identifikovali kao Francuze, kako izlazi iz kola da bi se iz blizine divili gepardima.

Očigledno ignorišući koncept safarija, sa životinjama koje poluslobodno žive i prilazi im se u krugovima, porodica je mačkama prišla na nekoliko desetina metara.

Robin Graf, koji je snimio scenu, još uvek je "šokiran" događajem. "Umalo smo prisustvovali kasapljenju cele porodice".

Prema njegovim rečima, on i njegova majka su "pokušali da daju znak porodici da se vrati u auto ali bez uspeha".

Snimak je danas pregledan više od 2,5 miliona puta.

- Robin je snimao geparde kako leže pod drvećem kada je francuski auto stigao iza nas. Oni su u rukama imali hranu i piće za piknik - rekla je Robinova majka Silvija.

Iako u prvom trenutku nepomični, gepardi su napali. Posle nekoliko "zastrašujućih trenutaka", porodica, s jednim malim detetom i više odraslih, ušla je u kola, "nekim čudom nepovređena".

Snimak je "šokirao" i osoblje parka, koje je izrazilo "duboko žaljenje jer su ljudi o kojima se radi ignorisali uputstva".

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Kurir.s)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.