IMALA TROJKU, PA NA KRATKO IZAŠLA IZ SOBE: Kada se vratila, zatekla je scenu koja je ŠOKIRALA!
Foto: Youtube/printscreen

ŠOKANTNO!

IMALA TROJKU, PA NA KRATKO IZAŠLA IZ SOBE: Kada se vratila, zatekla je scenu koja je ŠOKIRALA!

Ono što se sledeće dogodilo, ostavilo je veliki trag na poverenju mladog para

Objavljeno: 20:42h

Na posao je došla nova koleginica pa ju je devojka iz priče pozvala na piće sa svojim dečkom. Popili su previše i završili u klinču – svi troje. Ono što se sledeće dogodilo, ostavilo je veliki trag na poverenju mladog para. Devojka se obratila Sanovoj stručnjaku za odnose Deidre Sanders, a nezino pismo prenosimo u celosti.

Dečku je postavila samo jedno pitanje.

Draga Deidre, ja imam 21, a moj dečko 23 godine. Veza nam je sjajna. Zajedno smo dve godine i već smo razgovarali o veridbi, mislili smo da se venčamo za nekoliko godina. Nemam puno prijateljica jer dečko i ja radimo za malu firmu – ja sam u kancelariji, on na mrežnoj stranici. Posao se širi i sa mnom je došla da radi nova koleginica. Super je što sam napokon dobila nekog ko je zabavan i prijatno društvo. Ona ima 19 godina.

Kad je moj dečko upoznao, odmah sam primetila da mu je privlačna jer je odmeravao. Jedne je večeri u pabu predložio da je pozovemo na piće. Ona ne poznaje mnogo ljudi na ovom području, tako da je odmah pristala čim sam joj poslala poruku. Bio je vlasnikov rođendan i pića su bila na račun kuće. Svi smo popili više nego inače. Nova je cura završila s nama u taksiju i svi smo troje krenuli u dečkov stan. Počeli smo flertovati međusobno i odjednom se srušili na krevet. Trgali smo odjeću jedni s drugih i dogodio se trojac. Meni je to bilo OK dok je ostalo na ljubljenju, ali onda je ona seksualno navalila na mog dečka.

Iste sam se sekunde otreznila, ali gledajući ih, pozlilo mi je pa sam izašla iz sobe i zalupila vratima. Šokiralo me ono što se dogodilo sledeće. Dečko je zaključao vrata tako da se nisam mogla vratiti. Napolju sam ih čula kako se kikoću. To me strašno iznerviralo. Ujutro sam ga pitala jesu li se seksali i naravno da je rekao da nisu, ali ne verujem mu. Zaista ne znam šta da mislim.

Deidre odgovara

U ljubavnom trouglu neko je uvek povrijeđen. Svi ste želeli učestvovati jednako, ali tvoj je dečko prešao granicu kada je tebe isključio. Naravno da mu više ne veruješ, i s dobrim razlogom. Duguje ti izvinjenje i objašnjenje. Ako mu se toliko sviđa tvoja koleginica, onda treba biti pošten i prestati da te vuče za nos. I ona ti duguje izvinjenje. Ako je sve bila samo pijana noć i bezazleno glupiranje, onda to još može proći. Ali ako ona ima planove s tvojim dečkom, nema šanse da će se vaša saradnja na poslu i vaše prijateljstvo nastaviti. Tvoj je dečko rizikovao vašu vezu, s toga mu otvoreno reci šta može uraditi da bi te nakon svega uverio kako voli tebe i samo tebe.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.