ZAR TO DA JOJ VIDI MAJKA?Morala je brzo da izađe, a na stolu je ostavila nešto SRAMOTNO!  (FOTO)
Baš se izblamirala, Foto: Profimedia

neprijatno

ZAR TO DA JOJ VIDI MAJKA?Morala je brzo da izađe, a na stolu je ostavila nešto SRAMOTNO! (FOTO)

Ali se dobro snašla...

Objavljeno:

Prepiska brata i sestre postala je pravi hit na internetu.

Naime, mladić po imenu Kris objavio je poruke koje je razmenjivao sa svojom sestrom, a koje mu je ona u panici počela slati nakon što je shvatila što je ostavila na svome radnom stolu u sobi porodične kuće u kojoj je živela s bratom i roditeljima.

Na stolu je ostavila igračku za seks pa je devojka, koja je tada bila na fakultetu, tražila bratovu pomoć.

– Kad ćeš biti kod kuće? Moraš nešto hitno maknuti s mog stola. Sigurna sam da je onde jer sam tamo ispraznila torbu. Oprosti. To je vibrator. Jako mi je žao. Zamišljam već mamu da je unutra i sprema moj krevet – napisala je bratu ova devojka.

Zaboravila nešto sramno na stolu
Zaboravila nešto sramno na stolu foto: Imgur

Ali, mladić kući nije došao do uveče, a kada je napokon ušao u sestrinu sobu, shvatio je da je majka već bila unutra. Fotografisao je seksi igračku koju je majka premestila kod olovaka.

– Zvala me kasnije i pitala jesam li srećno stigla, a ja sam je pitala je li čistila moju sobu. Rekla mi je da nije bila neuredna i da je očistila samo podove – napisala je ova studentkinja bratu i zaključila kako 'voli svoju majku'.

– Majka verovatno nije znala što je to, sigurno je mislila je da je riječ o nekakvoj novoj gumici za brisanje – zaključio je ipak brat. BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.